Каталог товарів
07.06.2023 13:22:39

Які м'які іграшки найпопулярніші у 2022 році?

Незважаючи на те, що 2022 закінчується, ми вирішили зробити добірку найпопулярніших м'яких іграшок за цей рік. Нині грудень, а отже, попереду День Святого Миколая та Різдво. Також час купити подарунки на Новий рік дітям. М'які іграшки – це чудовий вибір, адже вони подобаються всім і навіть дорослим. Тут зібрані найпопулярніші варіанти, тому ви ще встигнете порадувати своїх малюків трендовими іграшками 2022 року.


М'яка іграшка качка

Якщо вам і вашій дитині близька японська культура, можна купити м'яку іграшку качку Лалафанфан, адже спочатку вона стала популярна саме в країні сонячного сходу, а потім вже в Південній Кореї і в усьому світі. Качка – м'яка іграшка, яка підкорила TikTok. Завдяки окулярам, банту на голові та сумці через плече, вона виглядає розумною та модною одночасно. А ці пухнасті рожеві щічки не можуть не розчулювати. Крім того, така плюшева іграшка неймовірно приємна на дотик.


Кіт Батон

М'яка іграшка кіт Батон зараз мегапопулярна. І це не дивно, адже вона така мила і кумедна, що від неї божеволіють навіть дорослі. Іграшка кіт Батон 150 см, 130 см або 110 см може використовуватися як подушка, і як валик для читання. До того ж, це справжній антистрес: обійміть великого плюшевого кота і настрій одразу підніметься.


Кіт Басік

Ще один пухнатик у нашому рейтингу. Іграшка кіт Басік – відданий друг, з яким можна вигадати багато цікавих ігор. Старші діти використовують кота Басіка для прикольних фотографій та відео в TikTok.


М'яка іграшка акула

Акула – іграшка, яка не залишить байдужою жодну дитину. М'яка іграшка акула не тільки підходить для дитячих рольових ігор, а й декорування кімнати, наприклад, дівчинки-підлітка. Плюшевий хижак з добрими очима буде мило виглядати на ліжку, дивані чи кріслі.


Іграшка єдиноріг

Міфічний персонаж у вигляді конячки з витим рогом завжди був популярним. Його зовнішній вигляд розчулює і дітей, і дорослих. М'яка іграшка єдиноріг у пудровому кольорі або іншому ніжному пастельному відтінку – хіт 2022 року.


Восьминоги перевертені

Восьминіг перекидень викликає великий інтерес малюків тим, що змінює емоції. Зла іграшка восьминіг швидко перетворюється на доброго та усмішливого морського жителя, якщо вивернути її навиворіт. Це не лише весела гра, а й заняття, спрямоване на розвиток емоційного інтелекту дитини. Тому купити восьминога перевертеня – це чудова ідея.


Іграшка літак Мрія

Сьогодні багато хто бажає купити іграшку літак Мрія, а також інші патріотичні товари: джавелін, пес Патрон. Такі презенти не проти отримати не лише діти, а й дорослі. Сьогодні це дуже символічно.


М'яка іграшка авокадо

Іграшка авокадо підійде і дівчаткам, і хлопчикам. До того ж вона цілком може використовуватись як подушка. Мати такий плюшевий суперфуд вдома означає бути у тренді. Крім того, яскравий тропічний фрукт мило прикрасить дитячу кімнату навіть підлітка.


Плюшевий ведмедик

Така м'яка іграшка, як плюшевий ведмедик, – це не якийсь тренд, а справжнісінька класика. Він завжди популярний серед малюків, підлітків та молодих дівчат. Великий плюшевий ведмедик – подарунок, без якого не проходить жоден цукерково-букетний період.


Хагі Вагі

Хагі Вагі – це іграшка, яка у 2022 році наробила багато галасу. Є у цього персонажа ще й друг Кісі Місі. Обидва вони є вихідцями з комп'ютерної хорор-гри Poppy Playtime. М'яка іграшка Хагі Вагі має синє забарвлення, гострі зуби та трикутну голову. Виглядає ця істота, прямо скажемо, моторошно. І лише широка усмішка видає доброзичливість.

Багато батьків нажахані цим персонажем і їх можна зрозуміти. А ось діти люблять нерозлучну парочку Хагі Вагі та Кісі Місі. Тому купити Хагі Вагі чи ні – вирішуйте самі у сімейному колі.

Хагі Вагі

На сайті онлайн-гіпермаркету Епіцентр можна дізнатися, скільки коштує м'яка іграшка качечка або будь-який інший персонаж, який вам сподобався, а потім купити дитині подарунок, про який вона мріє. Крім того, у нашому блозі можна прочитати, як вибрати якісні та корисні іграшки для дитини. Також можна поцікавитись, що не варто дарувати дітям. У статті «Подарунки для дітей» можна підібрати не лише м'які, а й інші популярні цього року іграшки.



Ви дивилися