Каталог товарів
04.01.2023 17:32:03

Що не варто дарувати малюкам

1. Надто гучні іграшки

Таким забавкам дитина буде дуже рада, чого не можна сказати про її рідних. Гучні музичні інструменти чи гумові «пискавки» дзвінко і часто лунатимуть у домі, іноді навіть вночі, заважаючи надмірним шумом кожному члену родини.

about-image

2. Одяг для старших діток

Якщо малята до 5 років зазвичай одягають і носять те, що для них обирають старші, то більш дорослі дітки вже впевнено висловлюють свої побажання й протести щодо одягу. Тому будьте максимально обачними, купуючи дитині такий подарунок, та враховуйте її вікові особливост

about-image

3. Набори з дрібними деталями

Такі речі можна дарувати старшим і вже привченим до порядку діткам. Для малюків краще обрати щось інше, оскільки всі дрібні деталі конструктора чи розвиваючого набору постійно будуть розкиданими на підлозі, що не принесе задоволення батькам дитини.

about-image

4. 4. Іграшки, для яких потрібно купувати окремі елементи

Аргумент проти такого дарунка лише один, але суттєвий, – батькам дитини може не надто сподобатися перспектива регулярних витрат на вже подаровану кимось іграшку, якщо гратися нею без додаткових пристосувань просто не можна.

about-image

5. Конструктори або набори, які не підходять дитині за віком

Науковий розвиваючий набір може стати прекрасним подарунком для допитливого малюка, але не тоді, коли навіть дорослі не в змозі розібратися в суті його експериментів. Це лише позбавить дитину бажання пізнавати нове і навчатися.

Хороший конструктор, що розвиває навички майстрування і підходить для дітей віком від 10 років, дарувати варто все ж 10-річним, а не «на виріст».

about-image



Ви дивилися