Каталог товарів
04.01.2023 17:27:51

Подарунки для дітей


Усі ми родом з дитинства і чудово пам'ятаємо той безтурботний час, повний веселощів та щастя. Та якщо колись іграшок була обмежена кількість, то сьогодні їхній асортимент просто вражає. І на перший погляд може здатися, що знайти хороший подарунок для дитини зовсім не важко. Проте, насправді не все так просто, адже іграшки вони, як цукерки, усі різні та на будь-який смак. Безперечно, що кращий подарунок для дитини – це той, про який вона дійсно мріє, саме тоді він запам’ятається та принесе неабияку радість, користь та щастя.

Подарунки фото

Найперше правильне рішення у такій ситуацій – запитати батьків маляти (якщо подарунок обираєте не для свого чада) про те, що потрібно дитині та чим вона цікавиться. Якщо цей варіант не дав вам жодних конкретних ідей, добре мати під рукою спеціальну «шпаргалку» зі списком можливих подарунків для дітей різного віку.

Від народження до 1 року

Гарним і не менш корисним дарунком дитині в такому віці може стати прогулянкова коляска, горщик, ванночка або спеціальна підставка для неї, прорізувач для зубів, брязкальце, набір гумових іграшок для ванни, пляшечка-непроливайка, м’яка книжечка з малюнками, манеж, сидіння для автомобіля, гумовий м’яч, футболка або майка з кумедним зображенням.

Подарунки для новонароджених фото

Подарунки для малят віком 1–2 роки

У такому віці дітки більше звертають увагу на щось яскраве та з музичним супроводом. В даному випадку найбільше слід приділити увагу таким варіантам: м’які іграшки та кубики, чудомобілі, красиві набори дитячого посуду, зубна щітка з героєм улюбленого мультика, надувний басейн або міні-пісочниця, машинки, набори для ігор із піском, розвиваючі пірамідки й головоломки.

Чудомобіль фото
Чудомобіль Doloni Toys Мотобайк білий

Від 2 до 3 років

Цікавий вік, у ньому саме починають проявлятися перші здібності та зацікавленість у тому чи іншому зайнятті. Підійдуть для дітей такого віку різні тематичні конструктори з великими за розміром деталями, книги для малюків з ілюстраціями, музичні іграшки, ляльки та аксесуари для них, набори для малювання тощо.

Книжечка фото

Діткам 3–4 років

Дарувати таким малюкам можна різні розвивальні ігри, сюжетно-рольові набори (для ігор у лікарню чи дитячий супермаркет), триколісний велосипед, посуд, одяг і різні аксесуари для ляльок, розмальовки, мильні бульбашки, карнавальні костюми, пластилін та фарби для малювання і, звичайно, різні машинки для хлопчиків: вантажівки, масштабні моделі, радіокеровані іграшки тощо.

Набір лікаря фото

Для дітей віком 4–5 років

Для такої малечі у ролі подарунка підійдуть різні настільні ігри: дитяче лото, доміно, покрокові ігри з кубиком і фішками. Дитину віком 4 роки неодмінно зацікавлять іграшкові музичні інструменти, конструктори, надувні іграшки для плавання, набори для творчості (оригамі, розпис по дереву, кераміці), предмети й аксесуари для вивчення чисел (рахівниця, математичні ігри та головоломки) і, нарешті, подарунки для активних ігор (скакалки, велосипеди та самокати, найперші ковзани чи ролики).

Лего фото

У віці 5–6 років

Зверніть увагу на різні набори для рукоділля, які дають змогу власноруч пошити іграшку (з безпечною голкою), розмалювати сумку чи зайнятися пап’є-маше. Актуальними будуть різні прописи, настінні плакати з алфавітом і цифрами, ілюстровані книги для підготовки до школи. Малята в такому віці полюбляють гратися конструкторами, різновидів яких нині існує неймовірна кількість. Також їм буде цікаво ознайомитися зі спортивними іграми – футболом, тенісом, бадмінтоном. Не слід забувати і про комплекти для малювання та вирізання, хлопчикам буде надзвичайно приємно отримати в дарунок іграшкового бластера зі світловими ефектами, водного пістолета чи цілий бойовий набір.

Набір для творчості фото

Для 6–7 років

Подарувати дитині такого віку можна іграшкову залізницю, радіокеровану машинку чи гвинтокрила, сачок для метеликів, набір для першокласника, рюкзак, повітряного змія, глобус або настінну карту, дитячу енциклопедію з цікавими фактами «про все на світі», шашки, шахи і нарди, іграшку-маріонетку, кубик Рубіка та різні розвивальні набори й іграшки.

Машинка на радіокеруванні фото

Вік 7+

Обирати подарунки для дітей віком 7 років слід, враховуючи їхні зазвичай сформовані до цього моменту звички, вподобання та інтереси. Хтось полюбляє збирати пазли і читати книги, а хтось, навпаки, віддає перевагу активним іграм на свіжому повітрі. Основне – підійдіть до процесу вибору презенту творчо і відповідально, а ми вам у цьому максимально допоможемо. Величезний асортимент дитячих товарів ви знайдете в інтернет-гіпермаркеті epicentrk.ua. Усі позиції в даній категорії виготовлені з високоякісних матеріалів і відповідають усім сертифікатам якості, тому за безпечність іграшок ви можете не хвилюватися. У нас доступні різні форми оплати та доставки, тому, якщо ви хочете купити подарунок для похресника, внука чи племінниці, яка проживає в іншому місті, то ми швидко доставимо за потрібною вам адресою, адже для того, щоб порадувати дитину – обмежень не має.



Ви дивилися