Каталог товарів

02.11.2023 14:10:47

Передача мобільного шиномонтажу для ЗСУ

Епіцентр спільно з благодійним фондом «Україна в вогні» передали ЗСУ мобільний шиномонтаж, який створено на базі подовженого Mercedes-Benz Sprinter. Його обладнано шиномонтажним та балансувальними верстатами, компресором, потужним генератором, додатковим освітленням та укомплектовано усім необхідним інструментом. Автомобіль працюватиме безпосередньо в зоні бойових дій і допомагатиме військовим швидко відновлювати пікапи, позашляховики та буси, які сьогодні масово використовуються в ЗСУ, не втрачати техніку, час та людей. 

– До нас звернулись наші колеги-військовослужбовці, які зараз боронять країну на лиманському напрямку, з проханням допомогти з автоінструментами для ремонту техніки. Ми подумали, як допомогти максимально, і разом з БФ «Україна в вогні» вирішили облаштувати мобільну майстерню шиномонтажу на базі Mercedes-Benz Sprinter. Сподіваємось, що за допомогою такої спецтехніки нашим колегам-військовим буде набагато легше та комфортніше ремонтувати пошкоджену техніку на передовій, – зазначила Ірина Шинкаренко, заступниця голови ТОВ «Епіцентр К»






Військові розповідають, що мобільні шиномонтажі конче необхідні уздовж усієї лінії фронту. Якщо розірвало шини або є проколи чи порізи, цілком робочий автомобіль просто втрачається, бо до шиномонтажу зі світлом та персоналом треба їхати в тил 30-50 кілометрів. На це витрачаються час, кошти, іноді людські життя. Мобільний шиномонтаж здатен вирішити проблему на місці, покращити логістику і, за потреби, доволі ефективно діяти на ділянках фронту у 30-50 кілометрів, допомагаючи не тільки своєму підрозділу, але і сусіднім.

Загалом компанія «Епіцентр К» вже передала на захист країни 76 одиниць власного транспорту, закупила 65 реанімобілів спільно з покупцями і партнерами, і продовжує допомагати країні та співробітникам, які на передовій.





Ви дивилися