Каталог товарів

15.10.2024 18:04:22

Епіцентр ініціював встановлення нового рекорду в таборі «Артек»



З Ярославою Магучіх та спортсменами-олімпійцями: Епіцентр ініціював встановлення нового рекорду в дитячому таборі «Артек»

Епіцентр спільно з НОК та дитячим табором «Артек» ініціював встановлення спільного рекорду в категорії «Масові заходи, діти, спорт» — найбільша кількість дітей у флешмобі «Спортивна зарядка».

Рекорд встановлено в Міжнародному дитячому центрі «Артек» 15 жовтня 2024 року, а зафіксував його представник Книги рекордів України Андрій Мисюк. Суть досягнення: близько 700 юних рекордсменів разом з спортсменами-олімпійцями віком від 7 до 14 років одночасно виконали олімпійську руханку. 

На олімпійський урок та руханку до артеківців завітали президент НОК України Вадим Гутцайт, заступниця голови ТОВ «Епіцентр К» у сфері комунікацій, реклами, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко, олімпійські чемпіони та призери Олімпіад різних років.

«Для компанії Епіцентр велика честь сьогодні брати участь в особливому заході — Олімпійському уроці в Артеку. Незмінно віримо, що саме підтримка дитячого спорту є запорукою здорового та успішного майбутнього нашої країни. Ми підтримуємо дитячий спорт, допомагаємо розвиватися юним талантам і прагнемо, щоб кожен із вас мав можливість здійснити свої мрії», — зазначила під час зустрічі Ірина Шинкаренко

 

Компанія «Епіцентр К» робить все можливе, щоб спорт був доступний кожній дитині. Побудовано шість сучасних спортивних залів на Хмельниччині, де кожен може знайти свій шлях до здорового способу життя. Створено Центр боксу, щоб розвивати силу і впевненість у майбутніх чемпіонів. А в Івано-Франківську компанія заснувала дитячу волейбольну академію, аби допомагати молодим талантам робити свої перші кроки у великий спорт. Усе це — для зростання та спортивного розвитку дітей. 

Національний олімпійський комітет України та компанія «Епіцентр К» плідно співпрацюють у сфері соціальних та благодійних проєктів, підтримки титулованих спортсменів та створенні умов для спортивного розвитку юного покоління. І вкотре продовжили свою співпрацю ще на певний час. Адже спорт — це не тільки досягнення та спосіб донесення позиції України на міжнародній арені, це ще й здоровʼя наших дітей, нашого майбутнього.




Ви дивилися