Каталог товарів

23.01.2024 11:37:58

Епіцентр долучився до відкриття ком’юніті-центру «Опліч ХАБ» в Запоріжжі

Епіцентр долучився до важливої ініціативи Глобального договору ООН в Україні – відкриття ком’юніті-центру «Опліч ХАБ» проєкту Mental Help у Запоріжжі. «Опліч ХАБ» — центр підтримки, у якому запоріжці та внутрішньо переміщені особи зможуть безоплатно отримати допомогу фахівців і знизити рівень стресу.




Важливість цієї ініціативи важко переоцінити, адже місто, яке знаходиться за кілька десятків кілометрів від лінії фронту, постійно відчуває на собі ворожі атаки, прильоти, звуки сирен. Тут живуть сотні тисяч людей, які перемістилися із зон бойових дій, і багатьом із них немає куди повертатись.




Оскільки Епіцентр завжди намагається підтримувати дітей України, ми долучилися до проєкту в частині облаштування дитячої кімнати: передали меблі, електротовари, побутову техніки, товари для навчання та творчості, іграшки. Долучились до доброї справи і покупці нашої мережі: ініціатива «Дракосиків збирай – діткам допомагай» забезпечила людям можливість купувати м’які іграшки-дракосики в торгових центрах «Епіцентр» і в такий спосіб робити свій вклад у гарну та корисну справу для дітей.

Щиро бажаємо, щоб новий комфортний та гармонійний простір з відновлення здоров’я став натхненням та поштовхом до розвитку для всіх його користувачів.






Ви дивилися