Каталог товарів
06.06.2023 13:29:24

Товари для вагітних: топ-10 речей, які варто придбати майбутнім мамам

Незважаючи на те, що вагітність – це особливий прекрасний період, все ж таки він має деякі нюанси. Щоб зберігати комфортний рівень життя та повною мірою насолодитися цими дев'ятьма місяцями, пропонуємо вам список із топ-10 товарів для вагітних.


1. Подушка для вагітних

Подушки для вагітних, на думку жінок, які чекають на малюків, – це один з найвдаліших винаходів людства. Звичайно, у першому триместрі проблеми зі сном вам не загрожують, але останні три місяці вони зустрічаються досить часто. Жінки годинами крутяться і не можуть знайти зручне положення. Ви можете спробувати вирішити цю проблему та купити подушку для вагітних. Вона дуже довга – майже у людський зріст. Формою нагадує букву «С», хоча різні моделі можуть значно відрізнятися одна від одної. Якщо ви ставите питанням, як спати на подушці для вагітних, то сміємо вас запевнити, що це дуже зручно: кладете на неї не лише голову, а й ногу. Ваш партнер теж зрадіє такій покупці, оскільки ви перестанете закидати ногу на нього. До речі, таке придбання знадобиться вам і після народження малюка, тому що подушку можна використовувати для годування немовляти, а також як бортик на ліжко.


2. Піжама або ночнушка для вагітних

Для якісного відпочинку дуже важливо, щоб одяг для сну був комфортним: ніде не тиснув, не натирав, був приємний до тіла і т. д. А для вагітних це вдвічі важливо. Оскільки ваш живіт буде рости, краще не мучитися і купити нову нічну сорочку або піжаму для вагітних. Також можна придбати комплект: ночнушка та халат для вагітних. Знову-таки, всі ці речі знадобляться вам і після пологів. Такий одяг для сну зазвичай йде з секретом у вигляді запаху на грудях або чашками, що відстібаються, тому ідеально підходить для нічних годувань грудьми.


3. Труси для вагітних

Починаючи з другого триместру вагітний животик активно збільшується, а звична спідня білизна починає тиснути і натирати. Краще купити спеціальні труси для вагітних і не мучитися. Вони мають своєрідний крій із поглибленням, в яке ідеально лягає живіт. Зазвичай такі моделі шиються з натуральних гіпоалергенних тканин, що також плюс. Деякі з них мають бандаж, що дуже зручно.


4. Бандаж для вагітних

В останньому триместрі багатьом жінкам стає по-справжньому важко. У деяких випадках може допомогти бандаж для вагітних. Але варто пам'ятати, що його може призначити лише лікар, який веде вашу вагітність. Для цього є кілька показів: занадто великий плід, болі в області хребта, багатоплідна вагітність, багатоводдя, низьке положення плаценти та ін. Тому краще порадитись із фахівцем, якому ви довіряєте. Також ліпше попросити лікаря показати на вас, як правильно одягати бандаж для вагітних.


5. Колготи для вагітних

Колготки для вагітних незамінні у прохолодну пору року. Також без них не обійтися, якщо ви все ще продовжуєте працювати і носити сукні та спідниці, де, щоб доповнити образ, без колготок просто не обійтись. Спеціальна конструкція, де завищена талія та безшовні вставки, дозволяє почуватися комфортно, що неймовірно важливо у цей період.


6. Компресійні колготи для вагітних

Ми вирішили не поєднувати компресійні колготи для вагітних із звичайними, оскільки у них більше не естетична, а терапевтична функція. Вони допомагають при варикозному розширенні вен, тривалому перебуванні в одному положенні (наприклад, під час польоту), в спеку і не тільки.

Kompressionnyye kolgoty dlya beremennykh.jpg

7. Масло від розтяжок

Сучасні дослідження свідчать, що поява стрий під час вагітності залежить від генетичних особливостей кожної конкретної жінки. Але все ж таки краще використовувати масла від розтяжок для вагітних. Це відмінна профілактика неприємних наслідків зростаючого живота і додаткове зволоження шкіри. Крім того, масла і креми від розтяжок для вагітних допомагають позбутися настирливого свербіння живота, яке супроводжує жінок на останніх термінах.


8. Вітаміни для вагітних

Найчастіше лікар, який веде вагітність, призначає вітаміни для вагітної. Вони необхідні для підтримки організму, на який зараз велике навантаження у зв'язку з новим становищем.

Зверніть увагу, що вітамінний комплекс чи окремі препарати може призначати лише лікар. Не варто купувати вітаміни без рецепта!


9. Джинси для вагітних

Штани з деніму – найпопулярніший і найуніверсальніший предмет у гардеробі, тому навіть при надії від них важко відмовитися. Краще відразу купити джинси для вагітних, конструкцією яких передбачений спеціальний еластичний бандаж, який забезпечує підтримку живота, що росте. Також добре б придбати лосини для вагітних.


10. Купальник для вагітних

Купальники для вагітних незамінні, якщо ви наважуєтеся на відпустку, будучи при надії. Навіть якщо ви не плануєте подорожувати, купальний костюм все одно може стати в нагоді при відвідуванні басейну. Вагітні жінки часто ходять на плавання, оскільки це помітно знімає болі в спині, та й просто корисно.


Ну що ж, сподіваємося, ця добірка вам обов'язково знадобиться. Будь ласка, не нехтуйте своїм комфортом у цей особливий період, а також не відмовляйте собі у новому одязі для вагітних. Якщо ви почуватиметеся красивою та привабливою при надії, то ваша самооцінка та психічний стан будуть набагато кращими, що звичайно, сприятливо впливає на дитину в утробі. Також читайте нашу попередню статтю: «Що потрібно в пологовий будинок: список необхідних речей для мами та дитини».




Ви дивилися