Каталог товарів
31.05.2023 15:07:39

Нейромережі показали, як виглядатимуть іграшки майбутнього (фото)

Штучний інтелект продовжує дивувати та розширювати звичні рамки. Ми знову вирішили заглянути в майбутнє за допомогою нейромережі Midjourney (Міджорні), яка створює зображення на основі текстового опису, і подивитися, як виглядатимуть дитячі іграшки через кілька десятків років. Поїхали!


Ляльки

Дивлячись на цих лялечок, хочеться, щоб майбутнє настало якнайшвидше, адже вони чарівні. Ляльки мають великі красиві очі, довге кучеряве волосся і чарівні рум'яні щічки. А їх вбрання заслуговує на окрему увагу. Одяг, як не дивно, наводить на думки про минуле, а не про майбутнє. Але це і на краще, адже мереживні коміри на вінтажному вбранні навряд чи залишать когось байдужим.


Ляльки майбутнього

Ляльки

Сучасні ляльки

М'які іграшки

Звичайно, плюшеві ведмедики трохи зміняться, стануть серйознішими та стильнішими, але в цілому м'які іграшки залишаться такими ж милими. У звичних ведмежат і зайчиків з'являться абсолютно нові друзі, які заявлять про своє космічне походження.


Плюшеві ведмедики

Плюшеві зайці

Сучасні м'які іграшки

М'які іграшки майбутнього

М'які іграшки

М'які ведмедики

Плюшеві іграшки

Іграшкова техніка

Іграшкові машинки від Міджорні виглядають так, начебто це і є транспорт тих космічних істот, що, можливо, населяють далекі планети, на які ще не ступала нога людини. Моделі авто маленькі, дуже яскраві та мають обтічну форму.


Іграшкові машинки

Іграшкова техніка майбутнього

Іграшкова техніка

Іграшкові машинки майбутнього

Конструктори

Всіма улюблені конструктори мало зміняться. Залишаться ті самі трансформери та тематичні набори з сюжетом (будівництво, космічні подорожі та інші).


Конструктори майбутнього

Конструктори-трансформери

Роботи-трансформери

Трансформери майбутнього

Дитяча зброя

Ми розуміємо, що у зв'язку з війною в Україні, тема дитячої зброї може виявитися для вас занадто чутливою, тому якщо це так, просто пропустіть цей розділ. Але все ж таки хотілося б показати, як це ілюструє нейромережа. А Міджорні бачить дитячу зброю зовсім не такою, якою вона є зараз. Тут немає місця забарвленню мілітарі. Ця зброя неймовірно яскрава і чомусь ніяк не асоціюється з війною. Сподіваємося, наші діти в майбутньому теж не знатимуть, що це таке.


Дитяча зброя майбутнього

Дитяча зброя від штучного інтелекту

Дитяча зброя

Іграшкова зброя

Іграшки для малюків

Серед іграшок для малюків переважає тема космосу. Химерні істоти і роботи на коліщатках – ось, що приваблюватиме малюків у майбутньому. Ну і звичайно, нікуди не подінуться інтерактивні іграшки, які лише удосконалюватимуться і ставатимуть все більш цікавими і до речі, не виключено, що за допомогою штучного інтелекту.


Тенденції світу іграшок

Іграшки для малюків

Іграшки для малюків в майбутньому

Тенденції світу іграшок

Ну а якщо серйозно, то на жаль, не можна сказати точно, якими будуть дитячі іграшки в майбутньому, але щодо можливих напрямів їх розвитку, то вони наступні:

  • з розвитком технологій майбутні іграшки будуть більш інноваційними та інтерактивними. Наприклад, це може бути іграшка із доповненою реальністю;
  • також активно з'являтимуться нові розвиваючі іграшки для прокачування різних навичок у дітей. Але це будуть не лише моторика, логіка, уява та інші звичні нам здібності. Також виробники почнуть випускати іграшки на розвиток навичок спілкування та емоційного інтелекту;
  • для майбутніх іграшок будуть використовувати більш екологічно чисті матеріали, а також перероблену вторинну сировину;
  • можна припустити, що в майбутньому дитячі іграшки будуть більш варіативними, що адаптуються до різних вікових категорій та інтересів дітей.
;27890


Ви дивилися