Каталог товарів
27.10.2023 14:22:54

Чорна п'ятниця: все про головний розпродаж року

Не дивно, що наприкінці осені ми звідусіль чуємо словосполучення Black friday (Блек Фрайдей). Чорна п'ятниця 2023 – це подія, яка розбурхує уми покупців по всьому світу. Усі поспішають зробити вигідні покупки, адже знижки у цей період бувають просто неймовірні та можуть досягати 70% і більше. До речі, Епіцентр також щорічно бере участь у цьому святі шопоголіків. Чорна п'ятниця

Як часто буває Чорна п'ятниця?

Глобальний розпродаж Black friday відбувається 1 раз в рік.

Коли Чорна п'ятниця 2023 року?

Black friday відзначають одразу після Дня подяки у США, який припадає на четвертий четвер листопада. Отже, легко визначити, якого числа Чорна п'ятниця 2023 року – .

Що таке Чорна п'ятниця?

Black friday – це день великих розпродажів, які стартують рано вранці або навіть опівночі. Різні магазини пропонують покупцям знижки на товари: одяг, взуття, меблі, посуд, домашній текстиль. За зниженими цінами можна купити брендові ексклюзиви та новинки.

Одні покупці радіють можливості закупити новорічні іграшки та святкові подарунки. Інші чекають на Чорну п'ятницю, оскільки розпродаж дає чудовий шанс вигідно купити брендову техніку та оригінальну електроніку, в тому числі Айфон, ноутбук, смартфон, планшет, холодильник, пральну машину. Знижки, на які можуть досягати 70%

Чорна п'ятниця: історія

Назва Black friday викликає інтерес. Вона, можливо, пов'язана з ідіомою in the black, що означає прибутковість, тому що в цей день багато компаній дійсно отримують великий прибуток.

Але також існує версія, що термін Чорна п'ятниця походить від поліцейських у Філадельфії, які вперше назвали п'ятницю після Дня подяки «чорною» через великі пробки та хаос на вулицях.

PR-менеджери намагалися застосувати позитивний підхід, впроваджуючи назву «Велика п'ятниця». Наразі цілком зрозуміло, що їм це не вдалося.

Цікаво! З 1992 року в Канаді, з 1997 року в Північній Америці та в деяких країнах Європи щорічно відзначають «День без покупок» (Buy Nothing Day), на помсту «чорноп'ятничному» шопоголізму.

Які знижки можливі у Чорну п'ятницю?

У період Black friday ціни знижуються до гранично низьких позначок. Найкращі знижки очікуються на товари минулих сезонів. Прогнозований обвал цін – до -50...-70%. Найвигідніші пропозиції будуть поширюватися на залишки одягу та взуття, особливо в малих та великих розмірах, матраци, текстиль, посуд, лакофарбові матеріали та інші товари для дому.

На електроніку та техніку, особливо на топові моделі, знижки будуть меншими, зазвичай не вище 20%, а іноді – всього -5 до -15%. Проте завжди приємно заощадити. Припустимо, якщо вас цікавить ноутбук вартістю 35000 грн., то в Чорну п'ятницю з 10% знижкою, ви заощадите 3500 грн. Це додатковий бонус, який можна витратити на аксесуари та інші потрібні товари. Знижки на товари 20, 30, 50%

Що купувати у Чорну п'ятницю?

Блек Фрайдей приносить гарні знижки на різні категорії товарів. Розумне рішення – купити у Чорну п'ятницю речі, які без знижки вам не по кишені.

До вашої уваги товари, які можна придбати за зниженими цінами на epicentrk.ua у Black friday:

Також виділимо сезонний асортимент. У Чорну п'ятницю вигідно купити верхній та гірськолижний одяг, джемпери, новорічні іграшки, штучні ялинки, ковзани, лижі.

Як підготуватись до Чорної п'ятниці 2023 року?

  1. Складіть список покупок.
  2. Додайте обрані позиції в «Список бажань». Це легко зробити на epicentrk.ua після авторизації.
  3. Підпишіться на e-mail розсилку або приєднайтесь до нашого Телеграм-каналу, щоб бути в курсі найвигідніших пропозицій.
  4. У Чорну п'ятницю почніть купувати з найважливіших позицій, оскільки кількість акційних товарів часто обмежена.

Покупки на Black friday

Що не варто купувати в Чорну п'ятницю?

  • відверто неякісні товари: краще витратити більше, але придбати річ гарної якості;
  • вироби не за розміром: не ведіться на знижку, сподіваючись, що схуднете або наберете вагу;
  • даремні аксесуари: звичайно, пробка з кодовим замком для винної пляшки виглядає прикольно, але чи справді вона вам потрібна?

З гордістю повідомляємо, що Епіцентр вже готовий до Чорної п'ятниці 2023 року. на epicentrk.ua на вас чекає величезний асортимент товарів, мега-круті знижки та жодних черг. А після Black friday стартує Cyber Monday – кіберпонеділок. Бажаємо вам приємного та вигідного шопінгу!



Ви дивилися