Каталог товаров

23.09.2024 10:56:57

Відкриття Центру техніки [ЦеТе] мережі «Епіцентр» у Коломиї!

Запрошуємо з 20 до 22 вересня на відкриття Центру техніки [ЦеТе] за адресою: м. Коломия, вул. Ірини Вільде, 1.

 відкриття магазину цете

Для вас від нас:

  • ЕКОНОМІЯ до 50% на омріяну побутову техніку та гаджети
  • вигідний шопінг – за покупки на суму від 2000 грн (одним чеком) з карткою «ВИГОДА» – дарунки: сертифікати номіналом 1000 грн — 50 шт*
  • першим 50 покупцям з чеками на таку ж суму – крута техніка та гаджети у дарунок (тільки 21.09.2024р.)*

Загальний подарунковий фонд: 100 000! Запрошуємо!

*На умовах акції «ВІДКРИТТЯ Центру Техніки ЦеТе», що діє з 20.09.2024 р. до 22.09.2024 р. (включно) у супермаркеті "Центр техніки [ЦеТе]" мережі «Епіцентр» за адресою: м. Коломия, вул. Ірини Вільде, 1. Загальний подарунковий фонд. Дарунки можуть відрізнятися від зображених кольором, моделлю тощо. Організатор: ТОВ «Епіцентр К», м. Київ, вул. Берковецька, 6-К.

Докладніше – у продавців-консультантів супермаркету "Центр техніки [ЦеТе]", де діє акція, та на epicentrk.ua. Згідно з офіційними правилами участі в Програмі лояльності «Вигода». Детальніше https://epicentrk.ua/ua/vygoda/.




Дорогі друзі у період з 17 до 19 вересня (включно) запрошуємо до Центру техніки [ЦеТе], щоб обрати омріяну побутову техніку та гаджети з економією до 50%, а ще за покупки на суму від 2000 грн з карткою ВИГОДА – даруємо 5% КЕШБЕК!

Завітайте до нас у Центр техніки [ЦеТе] за адресою: м. Коломия, вул. Ірини Вільде, 1.

 картинка з кешбеком

*Картка «ВИГОДА» – пластикова чи віртуальна картка з відповідним ідентифікатором у вигляді унікального штрих-коду, що засвідчує факт участі її утримувача у Програмі лояльності «Вигода» ТОВ «Епіцентр К». Картка програми лояльності «Вигода» діє на підставі «Правил участі у програмі лояльності «Вигода», (далі – Картка програми лояльності «Вигода»), що розміщені на сайті: клікайте не посилання

Кешбек - мається на увазі накопичення балів на картку учасника Програми лояльності «ВИГОДА» при здійсненні покупки товарів із розрахунку 1 бал = 1 грн).



Вы смотрели