Каталог товаров

11.07.2024 12:57:22

Зустріч зі спортивними журналістами в Епіцентрі

Зустріч зі спортивними журналістами українських видань з нагоди Міжнародного дня спортивного журналіста відбулась в одному зі столичних торгових центрів «Епіцентр»Національний Олімпійський Комітет спільно з партнерами, компаніями «Епіцентр» та Intersport Україна, провів семінар, головною темою якого стали Олімпійські ігри у Парижі, які стартують 26 липня.  

Вадим Гутцайт, президент НОКу, привітав представників преси з професійним святом, зазначив, що 124 ліцензії для українських атлетів на Олімпійських іграх під час повномасштабної війни - це вже велика перемога. І велика можливість для спортсменів та журналістів використати арену Олімпійських Ігор як рупор для донесення до світової спільноти подій в Україні. «Найголовніше - це люди», — зазначив президент НОК України.




Максим Шеремет, операційний директор Епіцентру, наголосив на виключній місії і ролі спортивних журналістів України у висвітленні досягнень українських спортсменів, які тренуються і досягають високих результатів попри війну: 
— В такі важкі часи знайти в собі сили і завоювати право на участь в Олімпіаді – це вже Перемога Я не згоден, що в наших спортсменів, які їдуть на Олімпійські ігри, будуть поразки. Вони вже переможці. Вони все своє життя віддають, щоб тренуватись, змагатись і перемагати! Це потребує великої самовіддачі і я захоплююсь ними! Вдячний журналістам, що інформуєте нас про досягнення в українському спорті. Це надихає. Бажаю гарних репортажів з Парижу, таких, щоб ми відчули, наче ми там. Перемог нашим українським спортсменам!  

Вадим Гутцайт передав подяку від однієї з військових частин компанії «Епіцентр К» за допомогу та реалізацію спільного проєкту «Олімпійці – захисникам і захисницям України».

Про соціальні проєкти, підтримку титулованих спортсменів та створення умов для спортивного розвитку дітей та молоді розповіла в рамках панелі на тему «Разом ми сильніші» заступник голови ТОВ «Епіцентр К» у сфері комунікацій, реклами, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко:
— В першу чергу хочеться подякувати вам,  шановні колеги - журналісти , за вашу працю і світло, яке ви даруєте нашим людям і додаєте тих позитивних, справедливих та правдивих емоцій. Надихаєте нас вболівати і вірити в перемогу наших українських спортсменів.  Ми всі прекрасно розуміємо скільки зусиль докладають вони та для того, щоб досягати найвищих результатів. Наші спортсмени це ще один наш сильний голос і сильна заява у світі, і представники ЗМІ в команді з атлетами роблять неоціненно великий внесок для донесення позиції українців світові.
Компанія «Епіцентр К» з самого початку створення підтримує український спорт та різні його види: футбол, важку атлетику, волейбол, вільну боротьбу. Понад тисячу дітей на Хмельниччині займаються в наших спортивних клубах безкоштовно і досягають неймовірних результатів на Всеукраїнських та міжнародних чемпіонатах. Це наша соціальна місія, наше ДНК і ми будемо підтримувати спорт і всіх, хто прагне перемог! 

На семінарі переможці інтелектуальної вікторини отримали подарунки від компанії  – сертифікати на покупки в Епіцентрі. Також зібрали передбачення журналістів на кількість золотих, срібних та бронзових медалей за результатами Олімпіади у Парижі. На переможців чекають призи. 

The Will to Win — воля до перемоги. Цей досить короткий, але глибокий слоган відображає внутрішній стержень і силу не тільки спортсменів, але кожного з нас. Україна бореться з країною агресором, Україна бореться з економічними і суспільними викликами, Україна бореться за призові місця за Олімпійських іграх. І ця боротьба йде зі сталевою волею, волею до перемоги яка є в ДНК кожного українця.



Вы смотрели