Каталог товарів

01.06.2023 14:25:37

Епіцентр допомагає захисникам України та українцям [дайджест, частина 1]

[Дайджест, частина 2]



Епіцентр отримав Хрест громадянських заслуг

Герої без зброї – це ті компанії та люди, які своєю самовідданою жертовною працею наближають Перемогу, кожен на своєму фронті.

30 травня у Національному заповіднику «Софія Київська» відбулося нагородження 30 провідних суб'єктів господарювання різних галузей Знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг». Серед тих, хто удостоєний нагороди – компанія «Епіцентр К». Щиро дякуємо за таку довіру до нашого бренду.

Символічно, що нагороду для компанії отримав Максим Шеремет, операційний директор, який з перших днів війни разом з іншими працівниками забезпечував роботу столичних торгових центрів.

Хрест громадянських заслуг — це не звичайна нагорода, а щира подяка цивільним від військових, втілена в металі. Її вручив номінантам зі своїм автографом Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук, знаний в народі як легендарний Сумрак




З перших днів війни Епіцентр визначив для себе два пріоритетних напрямки: допомога у захисті країни та робота торговельної мережі для забезпечення населення стратегічними товарами на підтримку економіки країни. Ми міцно тримаємо економічний фронт і своєю працею наближаємо нашу спільну перемогу.


[31.05.2023]



Епіцентр передав 500 гуманітарних наборів для сімей полеглих воїнів

Спільно з нашими партнерами Епіцентр передав 500 гуманітарних наборів (засоби побутової хімії та гігієни) для сімей полеглих воїнів, щоб полегшити їхні життєві обставини і надати можливість піклуватися про дітей. 



«Епіцентр – соціально-відповідальна компанія. Ми допомагаємо медикам, освітянам, спортсменам. Але діти – це особлива категорія, які потребують нашої допомоги і підтримки всього суспільства. Незважаючи на такий складний час, ми разом з нашими партнерами, постачальниками сьогодні робимо ще один крок добра. Формуємо пакунки турботи для діток-сиріт та напівсиріт, батьки яких загинули під час цієї страшної війни. Ми хочемо хоча би трішки подарувати їм усмішок і турботи»
, – зазначила Ірина Шинкаренко, заступник голови ТОВ «Епіцентр К» з реклами та маркетингу, зв'язків із громадськістю та ЗМІ.




Готували-складали-сортували набори співробітники Епіцентру, які виявили бажання долучитися до потрібної справи. Пакунки вирушать до родин завдяки логістичній підтримці ГО "Мрія дітей України". 

Така співпраця – чудовий приклад того, як консолідовані зусилля волонтерів і соціально відповідального бізнесу можуть давати справді вагомі результати. Вдячні усім, хто долучився – разом турбуватися про наше спільне майбутнє в рази легше і приємніше.

[17.05.2023]



Епіцентр першим з українських бізнесів підтримав ініціативу «Гуманітарне розмінування» від United24 та профінансує 1 млн доларів США на першу партію броньованих автомобілів для розмінування

За даними Mines Advisory Group, Україна є найбільш замінованою країною світу. Площі замінованих територій складають майже 200 тис. кв. км, що дорівнює 30-40 % всієї території країни. Щодня співробітники ДСНС деактивовують близько 1,5 тис. боєприпасів, а на повне розмінування потрібні десятки років.

«Ми продовжуємо обрану нами місію порятунку життя людей. Щодня на замінованих полях гинуть люди, діти, працівники МНС, наражаючись на смертельно небезпечні міни. Саме тому ми як представники великого бізнесу першими підтримали важливу ініціативу «Гуманітарне розмінування». Броньовані авто допоможуть спеціалістам швидше і безпечніше звільняти нашу землю та допомогати людям повертатися до мирного щасливого життя», – зазначила Голова ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.

В серпні минулого року Епіцентр першим з українських бізнесів підтримав ініціативу Олени Зеленської із закупівлі реанімобілів через платформу United24. В підсумку в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя» Епіцентр разом з партнерами, постачальниками та покупцями вже закупив та передав медикам 50 сучасних реанімобілів на суму 133,5 млн гривень.




[17.05.2023]



Епіцентр та Visa передали спортивне спорядження футбольним школам України

Компанія “Епіцентр К” та Visa передали двадцять перших наборів  спортивного спорядження футбольним школам України. Це спільна ініціатива двох компаній в партнерстві з мережею INTERSPORT, яка має на меті підтримати розвиток футболу в Україні та надати дітям можливість розвиватися у спортивній сфері.

У листопаді Епіцентр презентував соціальну ініціативу з підтримки дитячого футболу у торговій мережі та онлайн-магазині. Щоб підтримати дитячі футбольні клуби, необхідно придбати благодійні стікерпаки, тимчасові тату чи наклейки з футбольною тематикою, які продаються на касах Епіцентру та на epicentrk.ua. Виручені кошти від продажів благодійних товарів спрямовуються на придбання обладнання для дитячих футбольних шкіл та академій України. А саме: на футбольні м’ячі, ворота, турніки, тренувальні манішки, спортивні доріжки. А при оплаті стікерів і тату карткою Visa сума благодійних коштів подвоюється.

За словами представників компаній, ця ініціатива має на меті підтримати розвиток футболу в Україні та допомогти дітям розвиватися у спортивній сфері.



"Ми віримо, що спорт має великий потенціал для формування характеру та розвитку, тому ми раді підтримати молодих футболістів України. Загалом, Епіцентр надає перевагу ініціативам, які сприяють розвитку спорту та здоровому способу життя. Ми сподіваємося, що ця соціальна кампанія допоможе багатьом дітям отримати можливість реалізації себе у спорті", –
зазначила Ірина Шинкаренко, директор з реклами та маркетингу компанії "Епіцентр К".

Благодійна ініціатива з підтримки футбольних шкіл України продовжується в мережі ТЦ “Епіцентр” до 31 березня 2023.

[07.03.2023]



Епіцентр передав українським медикам вже 50 реанімобілів

Компанія «Епіцентр» напередодні річниці загарбницької війни передала нову партію з десяти сучасних реанімобілів.

Машини швидкої допомоги в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя» з вересня минулого року рятують військових та цивільних людей. За цей час компанія спільно з партнерами, постачальниками та покупцями профінансувала та передала 50 авто для потреб медицини катастроф на суму понад 133,5 млн грн. Благодійна ініціатива Епіцентру об'єднала мільйони українців і продемонструвала їхню стійкість і готовність допомагати медикам рятувати ще більше людських життів.

Чергова передача десяти нових реанімобілів відбулась 21 лютого у Міністерстві охорони здоров'я у Києві. Очільник галузі Віктор Ляшко зазначив, що сьогодні медики борються за життя кожної людини, але їм потрібна допомога і підтримка.


«За час повномасштабного вторгнення 649 автомобілів екстреної медичної допомоги були пошкоджені чи захоплені. Ворог не зупиняється, щодня руйнуючи нашу інфраструктуру та посягаючи на наші життя. Ми теж не можемо зупинятися: маємо працювати ще ефективніше та ще більш злагоджено, аби ці життя зберегти та дати гідну відсіч агресору кожен на своєму фронті. Щиро вдячний кожному, хто не лишився осторонь і доєднався до ініціативи «Рятуємо життя”. Ви дійсно допомогли нашим героям медичного фронту врятувати чиєсь життя. В межах ініціативи 50 реанімобілів передані в різні куточки України. Щодня вони доставляють в лікарні більше сотні українських пацієнтів», — сказав Віктор Ляшко.

Нові реанімобілі поїдуть у Харків, Миколаїв, Херсон, Дніпро, Кривий Ріг, Одесу, Кременчуг, Вінницю – у прифронтові регіони, та області, які постійно страждають від ракетних обстрілів. Символічно, що швидкі передали напередодні річниці початку повномасштабної війни. Це, за словами засновниці та голови ТОВ «Епіцентр К» Галини Гереги, підкреслює тверду та непохитну підтримку компанії тих, хто бореться за життя:

«Рятувати життя... З перших днів повномасштабного вторгнення цей вислів набув надважливого значення. На жаль, війна забирає життя. А наша ініціатива покликана рятувати життя. Бригади лікарів, які працюють на переданих швидких, змогли повернути до життя десятки тисяч українців. А цифра – 50 реанімобілів – свідчить про міцну об’єднуючу силу компанії Епіцентр, її партнерів, постачальників та покупців. Це наш економічний фронт, наша велика соціальна місія. І ми її продовжимо виконувати з честю та гідністю.   

Вдячні усім українським лікарям, які допомагають нашим громадянам у найскладніші моменти їхнього життя. Я вірю, що нові реанімобілі допоможуть їм  ще ефективніше та швидше реагувати на надзвичайні ситуації та надавати необхідну допомогу людям. Наша ініціатива «Рятуємо життя» продовжується! Наша підтримка та повага медикам – безмежна! Життя переможе!»


Понад один мільйон покупців мережі, а також партнери та постачальники підтримали благодійну ініціативу Епіцентру «Рятуємо життя». Аби в кожному куточку країни, від заходу і до сходу, наші лікарі були забезпечені сучасними швидкими.

[21.02.2023]




Епіцентр передав медикам вже 40 реанімобілів вартістю понад 100 млн грн

Компанія “Епіцентр К” передала українським медикам нову партію з десяти автомобілів швидкої допомоги з найсучаснішим реанімаційним обладнанням.

Реанімобілі були придбані в межах благодійної ініціативи “Рятуємо життя”, яка реалізується в мережі торговельних центрів Епіцентр спільно з партнерами, постачальниками і покупцями. Загалом менше ніж за пів року компанія профінансувала та передала вже 40 авто для потреб медицини катастроф на суму понад 107,5 млн грн. Передача чергової партії машин відбулася на території Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ у Києві. Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відзначив компанію “Епіцентр К” офіційною подякою від міністерства за вагомі досягнення у професійній діяльності.

«Я щиро вдячний всім, хто доєднався до ініціативи “Рятуємо життя” та продовжує її підтримувати. Наразі внесок кожного безцінний. Спільними зусиллями держави, соціально відповідального бізнесу та небайдужих громадян ми посилюємо наш медичний фронт та даємо змогу медикам надавати допомогу українцям, постраждалим в результаті воєнних дій країни-агресора. Реанімобілі, які ми отримали раніше, уже рятують життя українців. Сьогодні їх стане ще на 10 більше, а отже більше стане і врятованих життів», - сказав Віктор Ляшко.

Нові реанімобілі отримали медики Харківської та Миколаївської областей, а також Рівненщини, Чернігівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини й Закарпаття, Київщини. Передані автомобілі обладнані найсучаснішою реанімаційною апаратурою, що дозволяє медикам ефективно проводити реанімаційні дії безпосередньо в кареті швидкої. 

«Найдорожчим і найціннішим є життя людини. Тож ми прагнемо допомогти нашим медикам рятувати українців. Наші авто поїдуть у прифронтові території, прикордонні зони та один з них призначений для міста Буча, яке зазнало великих страждань під час боїв на Київщині, але вистояло у запеклій боротьбі. Нещодавно Епіцентр отримав подяку від Президента України та платформи United24 за підтримку країни у вирішальний час. Ми й надалі будемо працювати і мужньо тримати економічний фронт, наближаючи нас до довгоочікуваної перемоги. І підтвердженням цього стане відбудова цього року у Бучі нашого торговельного центру, що був зруйнований.. Віримо, що він стане символом відродження Бучі, а наша компанія буде символом відбудови України», - підкреслила засновниця та голова ТОВ “Епіцентр К” Галина Герега.



Попри страшні втрати місто Буча продовжує повертатися до життя. А будівництво нового  торгового центру Епіцентр та  посилення місцевої системи охорони здоров”я  стануть важливими кроками в процесі відродження міста. 

Нагадаємо, раніше компанія профінансувала та  закупила реанімобілі для медиків Сумської, Донецької, Запорізької, Херсонської, Житомирської і Волинської областей. Щоб допомогти їм рятувати ще більше життів, Епіцентр продовжує благодійну ініціативу у мережі торгових центрів з метою закупівлі 55 нових авто.

[04.01.2023]




Епіцентр передав медикам чергову партію з десяти автомобілів швидкої допомоги

Нові реанімобілі отримали центри медичної екстреної допомоги Херсонської, Житомирської, Волинської та Сумської областей, а також військові медики підрозділів сил оборони. 

Ці швидкі були придбані в межах благодійної ініціативи “Рятуємо життя”. Вона реалізується компанією “Епіцентр” спільно з покупцями, партнерами та постачальниками, які донатять на швидкі й таким чином дякують медикам. Загалом з серпня цього року компанія профінансувала та передала 30 реанімобілів для потреб медицини катастроф на суму понад 80 млн грн.

“В рамках нашої благодійної ініціативи передаємо МОЗ чергову партію швидких. І ми продовжуватимемо допомагати медикам рятувати життя стільки, скільки це буде потрібно. Наступну партію з 10 автомобілів виробник обіцяє виготовити вже до середини січня. Закупівля автомобілів швидкої допомоги відбулася завдяки об’єднанню зусиль компанії “Епіцентр”, її партнерів, постачальників та покупців. В цьому єднанні та взаємопідтримці відображається сила і міць українського народу. І дуже символічно, що ми передаємо ці автомобілі, коли світ відзначає Різдво. Це час, коли людство дивиться в майбутнє з надією і вірою на спасіння, а українці - ще і з великою мрією про мир і перемогу”, – зазначила під час передачі швидких засновниця та голова ТОВ “Епіцентр К” Галина Герега.



Передані автомобілі швидкої медичної допомоги на базі Citroen Jumper класу С завдяки своїй ергономічності та технічним характеристикам отримали позитивні відгуки від працівників охорони здоров'я. Машини обладнані дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами ШВЛ. Це дозволяє медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в кареті швидкої.

“Ми вдячні відповідальному бізнесу і його клієнтам за підтримку системи охорони здоров’я в надскладний для всіх нас час. Знаю, вам також непросто, але впевнений, що спільними зусиллями ми вистоїмо, переможемо і відновимо нашу країну. Автомобілі, які ми отримували раніше від компанії “Епіцентр”, уже рятують життя українців, постраждалих від дій країни-агресора, тому насправді кожен донат, великий і маленький, — не про гроші, а про спасіння цілих родин”, – додав міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Епіцентр продовжує благодійну ініціативу у мережі торгових центрів і закликає доєднуватись усіх небайдужих для підтримки країни та медиків, які щодня рятують життя українців.

[27.12.2022]




Аптека 100+ мережі «Епіцентр» приєдналась до «Українці Разом!»

фото 1.JPG «Аптека 100+» мережі ТЦ «Епіцентр» приєдналась до Всеукраїнської національної програми допомоги Захисникам України та членам їх родин «Українці Разом!», що дозволяє учасникам бойових дій - Захисникам України, користувачам програми здійснювати покупки необхідних їм товарів та послуг з економією до 7%. Відтепер власники соціальної картки захисника-учасника АТО/ООС «Українці Разом» мають змогу здійснювати покупки й отримувати економію до 7% на різні групи товарів не лише в Епіцентрі, а й в «Аптека 100+», які розміщені безпосередньо в торгових центрах мережі.

Щоб скористатись перевагами картки, достатньо на касі просканувати картку «Українці Разом» (горизонтальний штрих-код на звороті картки починається з 8018...), пройти верифікацію, після чого знижка відобразиться автоматично. Економія до 7% надається за умови, що товар не бере участі в інших акціях і на нього не встановлена окрема цінова пропозиція.

Бажаємо здоров’я нашим захисникам і запрошуємо власників соціальних карток захисника-учасника АТО/ООС «Українці Разом» до «Аптека 100+» мережі «Епіцентр» купувати необхідні товари з економією.

Компанія «Епіцентр К» у 2017 році долучилася до Всеукраїнської національної програми «Соціальна картка учасника АТО «Українці Разом!» і запропонувала власникам карток – учасникам бойових дій та членам їх родин вигоду на різні групи товарів до 7%. Товари для дому, продукти харчування, побутова техніка, цифрові гаджети, посуд, текстиль, товари для дітей, меблі, спортивні товари в мережі INTERSPORT, будівельні матеріали – ці та ще тисячі необхідних товарів для облаштування своїх осель можуть придбати власники карток в Епіцентрі будь-якого міста. Знижки діють у всіх відділах, салонах, галереях, кафе та магазинах мережі «Епіцентр». Загальна сума зекономлених коштів учасниками АТО/ООС склала понад 200 млн грн.



[09.12.2022]



Нові реанімобілі, придбані компанією «Епіцентр К» через платформу United-24 на підтримку ініціативи першої Леді країни Олени Зеленської, їдуть в регіони рятувати людські життя.

Нові автівки отримають медики із Сум, Харкова, Миколаєва, Чернігова.

Десятки викликів за чергування, сотні кілометрів щодня долають бригади швидкої допомоги, щоб доїхати на виклик та вчасно надати екстрену медичну допомогу.

Євген Тамбовцев, фельдшер медицини катастроф м. Миколаїв із 25-річним стажем, ділиться:

«Війна мене застала вдома, я якраз збирався на роботу, в той день в мене було чергування, ми вивозили постраждалих з Очакова. Щодня Миколаїв зазнає обстрілів: і ракетних, і артилерійських… Щодня люди страждають і потребують допомоги, тож цей автомобіль буде дуже доречним у нашій роботі. Раніше, коли я тільки прийшов на роботу, ми навіть не могли мріяти про таку комплектацію. Тут є все для надання допомоги, абсолютно все».

Епіцентр придбав та передав уже 20 реанімобілів у різні регіони країни, в тому числі у прифронтові райони.


«Це оснащений всім необхідним для надання допомоги автомобіль, для тривалого транспортування, що зараз актуально. Ми перевозимо не тільки цивільних, але й військових, на великі відстані, а цей реанімобіль — як паличка-рятувалочка для нас», — розповідає Володимир Турчин, головний фельдшер медицини катастроф м. Суми.

Наша ціль – 55 реанімобілів та бронешвидких. Ви теж можете приєднатися до благодійної ініціативи Епіцентру і допомогти тим, хто рятує людські життя.

[03.11.2022]





Епіцентр профінансував придбання вже 20 реанімобілів на 55 мільйонів гривень.

Придбані автомобілі швидкої медичної допомоги типу C мають повний привід для покращення прохідності та обладнані всім необхідним, щоб швидко й безпечно доправити важкопоранених до лікарні: апаратами штучної вентиляції легень, електрокардіографами, дефібриляторами-моніторами, вакуумними шинами і  матрацами, кріслами для евакуації та  іншою реанімаційною апаратурою, яка дозволяє рятувати життя людини.



“Країна-терорист не припиняє своїх цинічних дій та продовжує прицільно обстрілювати медичну інфраструктуру. 87 “швидких” окупанти знищили повністю, ще 353 автівки пошкоджені або викрадені ворогом. Тому питання оновлення парку реанімобілів сьогодні на порядку денному і ми вдячні кожному, хто долучається до цієї важливої місії. Адже медичні працівники з першого дня війни залишаються на своїх робочих місцях та рятують життя українців попри все. І кожен  реанімобіль - це можливість бригади швидко довезти постраждалого до лікарні”,
— наголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час передачі автомобілів.

Ще 6 придбаних реанімобілів розподілені до Центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Донецькій, Миколаївській, Сумській, Запорізькій та Харківській областях.  



Життя людини – це найвища цінність у сучасному цивілізованому світі. Україна сьогодні бореться за свободу і незалежність. Наші лікарі під обстрілами роблять унікальні операції, витягують людей з-під завалів, а військових – з поля бою, не шкодуючи власного життя, рятують життя іншим. 

Ми взяли на себе зобов’язання закупити та передати 55 бронешвидких та реанімобілів. Головна мета нашої благодійної ініціативи в її назві: «Рятуємо життя». І я переконана, бізнес має бути завжди готовим допомагати, особливо в такий критичний період”, — зазначила засновниця та голова ТОВ “Епіцентр К” Галина Герега.

Госпіталі на колесах — так називають реанімобілі медики екстреної допомоги. Медичні транспортування потрібні, як правило, дуже складним пацієнтам, які потребують допоміжного обладнання, апарату ШВЛ, постійного моніторингу — всіх тих умов, які можуть бути лише у реанімобілі.



“Нам дуже важливо отримувати нові авто, так як ворог завдає ударів по інфраструктурі міста, нищить наші автомобілі. Ти можеш бути супер класним фахівцем своєї справи, але без апаратури шанси пацієнта зменшуються. Чим краще обладнана машина, тим більше шансів у пацієнта, а ми вже зробимо все від нас залежне”,
 —  розповідає Ольга Світлій, фельдшер Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м. Харків.  


[13.09.2022]




Допомагаємо тим, хто рятує життя.

Епіцентр реалізовує масштабну благодійну кампанію по закупівлі 55 реанімобілів та бронешвидких та першим з українських брендів підтримав ініціативу Першої леді країни Олени Зеленської по збору коштів на автомобілі швидкої допомоги.

Компанія «Епіцентр К» перерахувала 37 млн грн через платформу UNITED24 на рахунок Міністерства охорони здоровʼя, яке закупило машини швидкої допомоги класу С. Перші автівки, з яких вісім — за рахунок Епіцентру, днями Міністерство охорони здоров’я передало на потреби медиків у регіони. В тому числі, де ведуться бойові дії. За словами медиків, У Харкові, зза період війни пошкоджено понад 60 авто, 30 з них не підлягає ремонту.

Ольга Світлій, фельдшерка Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м. Харків:
«Нам дуже важливо отримувати нові авто, оскільки ворог завдає ударів по інфраструктурі міста, нищить наші автомобілі. І ти можеш бути суперкласним фахівцем своєї справи, але без апаратури шанси пацієнта зменшуються. Чим краще облаштована машина, тим більше шансів в пацієнта, а ми вже зробимо все від нас залежне».



Реанімобілі поїдуть у 5 регіонів країни: Харків, Чернігів, Рівне, Суми, та Миколаїв, де інтенсивність обстрілів не припиняється, і медики щодня рятують життя цивільним та військовим.

Євген Часник, лікар станції екстреної швидкої медичної допомоги м. Миколаїв:
«Ця машина дуже нам допомагає. Бували такі моменти, що була вся апаратура підключалась до хворого. Я підключав і дефібрилятор, і ШВЛ, тому що були пацієнти без свідомості, і треба було контролювати дихання, пацієнт знаходився на штучній вентиляції легень. Все, що в машині знаходилось, ми все це застосовували до хворих».

На цьому Епіцентр не зупиняється та продовжує масштабну ініціативу «Рятуємо життя» по закупівлі автомобілів екстреної медичної допомоги та бронемашин для евакуації постраждалих в умовах бойових дій.

Ірина Шинкаренко, заступник голови ТОВ «Епіцентр К» з реклами та маркетингу: 
«Сьогодні справді щасливий день. Перша партія з 8 реанімобілів відправляється на допомогу медикам. Біля цих автівок ми ще раз переконуємось, яка важлива допомога кожного. Я хочу подякувати усім – нашим покупцям, нашим партнерам, нашим постачальникам. І нагадати, що ви і надалі маєте можливість приєднуватись та допомагати. І пам’ятайте: купуючи товари в Епіцентрі, ви долучаєтесь до цієї великої благодійної ініціативи».



[05.09.2022]




Компанія «Епіцентр К» першою з українського бізнесу підтримала ініціативу Першої леді країни Олени Зеленської та фандрейзингової платформи UNITED24 по збору коштів на автомобілі швидкої допомоги.

Компанія перерахує кошти через благодійну платформу UNITED24 на рахунок Міністерства охорони здоровʼя, яке закупить 10 машин швидкої допомоги класу С для українських медиків. Комплектація і обладнання цих авто дозволяють надавати екстрену невідкладну допомогу в найскладніших випадках. Окрім того, невдовзі компанія планує розпочати масштабну акцію в торговій мережі для закупівлі 55 реанімобілів і бронемашин для евакуації поранених із зони бойових дій.

«В умовах повномасштабної військової агресії, коли працівники медичної сфери щодня рятують життя українських військових та мирних громадян, ми не можемо залишатись осторонь і цілковито підтримуємо ініціативу Першої леді зі збору донатів на машини швидкої. Ми виділяємо кошти на закупівлю десяти високоякісних реанімобілів, оснащених обладнанням, необхідним для порятунку життів. Віримо, що вони допоможуть українським медикам і дозволять зберегти життя та здоров'я наших громадян у цей надскладний для країни час», — прокоментувала співзасновниця групи компаній «Епіцентр К» Галина Герега.


За даними Міністерства охорони здоров’я, з початку активної фази російсько-української війни було пошкоджено 68 автомобілів швидкої допомоги, а ще 241 — розбиті та втрачені. Разом із руйнуванням лікарень, доріг та мостів це призвело до зниження можливостей системи екстреної медичної допомоги та складнощами з евакуацією й транспортуванням постраждалих.

Враховуючи проблеми в медичній галузі та потреби країни в умовах війни, компанія розпочинає акцію в мережі «Епіцентр» із метою закупівлі 55 автомобілів екстреної допомоги та бронемашин для евакуації поранених українських військових та цивільних громадян із місць ведення бойових дій. «Епіцентр» відраховуватиме на ці цілі кошти з кожної покупки, зробленої в мережі торговельних центрів. 

«Епіцентр» продовжує працювати, але й активно допомагає країні. У 2022 році група компаній вже перерахувала до бюджетів різного рівня понад 2,6 млрд грн податків та зборів, а загальна сума допомоги з початку війни перевищила 300 млн грн. Водночас «Епіцентр» бере безпосередню участь в організації та забезпеченні діяльності низки гуманітарних хабів, що підтримують українців, які постраждали внаслідок військових дій.

[21.07.2022]




В рамках благодійної ініціативи «Ангелятка добрих справ», Епіцентр надав допомогу Київському міському центру соціальної підтримки дітей та сімей.

Заклад розташований у Ворзелі, і відновив свою роботу після окупації. Центр розрахований на 60 дітей віком від 1 місяця до 12 років. В закладі функціонує 2 відділення — для негайного влаштування діток, які потрапили в складні життєві обставини, та відділення «Малий груповий будиночок» для постійного проживання дітей.



«Приміщення потребувало, як ремонту, так і облаштування. Частково ми щось закрили власними силами. Проте цього було недостатньо, тому в цей складний для країни час ми були змушені закликали всіх допомогти нам. І компанія «Епіцентр К» відгукнулася. З допомогою Епіцентру ми закрили питання з побутовою технікою, облаштуванням прибудинкової території, також отримали велику кількість постільної білизни, рушники, пледи, дитячі засоби гігієни», — розповіла директорка Центру Тетяна Лимар.

Наразі в закладі перебуває 15 діток віком від 0 до 12 років, серед яких є діти-сироти, діти з інвалідністю, діти, від яких відмовились батьки, або їх позбавили батьківських прав. Виховательки роблять все, аби дітям було комфортно жити та розвиватися.
 
«Чужих дітей не буває — усі вони наші! Тому ми продовжуємо робити добрі справи для дітей із дитячих будинків, які залишилися без батьківської опіки та були змушені пережили жахіття війни. Ми ініціювали проєкт “Ангелятка добрих справ”, який покликаний забезпечити діток всім необхідним для їхнього комфортного проживання. І будемо продовжувати допомагати й надалі», — розповідає директорка з реклами та маркетингу мережі ТЦ «Епіцентр” Ірина Шинкаренко


Зліва направо: Тетяна Лимар, Ірина Шинкаренко

Кожен охочий може долучитися та стати частиною доброї справи. Символом проєкту є Ангелятко, його можна придбати як на сайті epicentrk.ua у вигляді віртуальної фігурки, так і у ТЦ «Епіцентр» — у вигляді закладинки для книжок або набору наклейок. Всі кошти від продажу Ангеляток будуть конвертовані у товари та передані на потреби дітей із дитячих будинків. Компанія вже зібрала близько пів мільйона гривень та продовжує долучати своїх покупців до благодійної акції. 

Співачка, композиторка та авторка пісень Світлана Тарабарова разом зі співачками Анною Трінчер, Олею Цибульською, Jerry Heil та INGRET особисто долучилися та підтримали  проєкт.

«Коли бачиш цих діток, хочеться віддати їм усе своє тепло. Я дуже рада, що дітки отримують допомогу, що ми можемо бути корисними та допомогти. Не зупиняймось на цьому, діток дуже багато, допомоги потрібно більше, значно більше, тому роботи ще багато. А разом допомагати значно легше», — додала Світлана Тарабарова.

[19.07.2022]




Зінченко, Яремчук, Караваєв, Тарабарова, Трінчер, Jerry Heil, MamaRika закликають допомогти дітям з дитячих будинків і взяти участь у благодійній акції від Епіцентру.

Українські зірки та спортсмени підтримали масштабну соціальну акцію  “Ангелятка добрих справ”, започатковану компанією “Епіцентр К”, щоб допомогти дітям із дитячих будинків, які найбільше постраждали від війни та були змушені евакуюватися в інші регіони України.

Проєкт ініційований задля привернення уваги до проблем постраждалих дітей та забезпечення їх необхідними товарами для комфортного проживання у дитячих будинках: одягом, засобами особистої гігієни, облаштуванням спальних місць, залів навчання тощо. 




Компанія вже виділила один мільйон гривень, який буде негайно спрямовано на цільову допомогу дітям.

“Чужих дітей не буває — усі вони наші! Цей вислів сьогодні набуває особливого значення. Війна триває, а українські діти нерідко залишаються сам на сам з труднощами війни. Наша ідея полягає в тому, щоб не залишити поза увагою дітей, які залишилися без батьків. Дуже хочеться, щоб маленькі українці, позбавлені батьківського піклування, були захищені, відчували любов і турботу, мали затишне житло, зростали у радісному та щасливому середовищі під мирним небом”, — розповідає директорка з реклами та маркетингу мережі ТЦ Епіцентр Ірина Шинкаренко.

Взяти участь в благодійній акції можна придбавши віртуальне Ангелятко на сайті компанії “Епіцентр К”: epicentrk.ua. Ціна одного Ангелятка складає 30 гривень. Всі донати будуть перетворені в матеріальні цінності та направлені на допомогу дітям. Також кожному благодійнику компанія підготувала приємний віртуальний сюрприз, який можна буде отримати одразу після купівлі Ангелятка.

До Епіцентру добра приєдналася зірки спорту та шоубізнесу: Олександр Зінченко, Роман Яремчук,  Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Світлана Тарабарова, Аня Трінчер, Jerry Heil, MamaRika, Анатолій Анатоліч, Сергій Середа. Також,  ініціативу  підтримали українська асоціація футболу та радіохолдинги.

З початку повномасштабної війни в Україні так чи інакше постраждало понад  7 млн дітей, а це майже кожна українська дитина. Понад 4 мільйони українських дітей покинули власні оселі й емігрували за кордон або перемістилися по Україні. Кожен третій дитячий будинок евакуйовано. Переміщено майже 6 тисяч сиріт.

“В українських дітей війна вкрала щасливе дитинство. Давайте разом повернемо їм віру у завтрашній день, у їхнє майбутнє. Підтримавши благодійний проєкт Епіцентру донатом та придбавши віртуального Ангелятка, ви допоможете дітям України. І особливо вихованцям тих дитячих будинків, що постраждали від війни”, — закликав своїх фанатів Олександр Зінченко.

[16.06.2022]




Епіцентр заявив про відбудову зруйнованих торгових центрів

«Мережа торгових центрів «Епіцентр» обрала для себе курс економічного фронту країни. Ми обов'язково відбудуємо всі зруйновані торгові центри. А як символ національного відродження і пам'яті про захисників, висадимо алею червоної калини в Бучі», — заявили у компанії.  



У перші місяці повномасштабної війни в Україні російськими окупантами було знищено три торговельні центри «Епіцентр» — у Чернігові, Маріуполі та Бучі, загальною площею  59 157 кв м. Ще два торгових центри – в Києві та у Харкові зазнали ушкоджень. 

Проте, компанія продовжує працювати там, де це безпечно для співробітників і здійснює торговельну діяльність, забезпечує необхідними товарами українців та активно допомагає ЗСУ, територіальній обороні, волонтерам.

«Іде запекла боротьба на території всієї України. З болем та сумом ми згадуємо трагічні події, які відбувалися під Києвом, у Чернігові й інших містах. Пам'ятаємо, з яким героїзмом жителі цих міст захищали свої домівки; наших співробітників, які загинули від ворожих куль... Ми не забудемо.

Проте сьогодні ми, як ніколи раніше, повинні продовжувати роботу на економічному фронті, підтримувати країну та допомагати нашим військовим, які кожного дня захищають нас на передовій. Ми обов'язково відбудуємо усі зруйновані торгові центри мережі «Епіцентр», адже ми забезпечуємо людей вкрай необхідними товарами та послугами. Віримо і працюємо для перемоги.
В пам’ять незламності нашого народу ми посадимо у місті Буча алею червоної калини – як символ національного відродження, боротьби та мужності», — заявила співзасновниця ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.

У компанії зазначили, що хоча станом на сьогодні торговельний центр у Бучі зруйнований, але компанія знайшла можливість забезпечення місцевих жителів необхідними товарами. «Епіцентр» запустив мобільні центри видачі замовлень, що дозволить покупцям робити покупки на сайті epicentrk.ua та отримувати їх у своєму місті. 



З моменту запуску мобільні ЦВЗ виїжджали у Бучу та Ірпінь більше, ніж тридцять разів. Найближчим часом у цих містах планують відкрити стаціонарні центри видачі.

Сьогодні торгові центри «Епіцентр» та «Нова Лінія» працюють там, де можливо здійснювати торговельну діяльність і де немає прямої загрози для покупців та працівників. Оновлення роботи магазинів компанія публікує щодня на сайті

[11.05.2022]




В Україні працюють вже три гуманітарні хаби компанії «Епіцентр»

Започаткований групою компаній «Епіцентр» гуманітарний штаб Києва за весь час роботи опрацював вже понад 6,3 млн кг допомоги для військових, територіальної оборони та мирних мешканців.

У перші дні повномасштабного наступу ворога на Україну «Епіцентр» став на передову захисту гуманітарної безпеки столиці. 

Завдяки величезному досвіду в управлінні, а також власній потужній інфраструктурі та логістиці, компанія вибудувала повний ланцюжок постачання гуманітарної допомоги в столицю в умовах воєнного стану. Медичні товари, ліки, продукти харчування, одяг та засоби гігієни сьогодні продовжують надходити в Київ з усіх куточків світу: Німеччини, Албанії, Швейцарії, Фінляндії, Норвегії, США та інших країн. 

Загалом Гуманітарним штабом Києва прийнято майже 8,2 тис. палет допомоги загальною вагою 6,3 млн кг. Вона включає продукти харчування, одяг, медичні препарати тощо.

При цьому мапа Гуманітарного штабу за цей час суттєво розширилася і зараз налічує 57 складів, які гарантують підтримку життєдіяльності кожного з районів Києва за будь-яких можливих обставин.

Підтримка Збройних Сил України визначена засновниками та керівництвом компанії пріоритетом №1. За словами співзасновниці групи компаній «Епіцентр К» Галини Гереги, загальна вартість допомоги країні групою вже перевищила 300 млн грн.

«З початку війни всі ресурси компанії — товари в торгових центрах, склади, транспорт — направлялись на потреби ЗСУ, ТРО та громадян, які потерпали від бойових дій. У співпраці з КМДА в Києві була створена ефективна система гуманітарних штабів, куди й до сьогодні продовжує надходити допомога з усіх куточків світу», — говорить вона. За словами Галини Гереги, підтримка війська, мирних громадян, збереження економіки України та робочих місць у компанії зараз залишаються головними орієнтирами в роботі «Епіцентру». 

Допомогу від «Епіцентру», окрім столиці, отримують й інші міста України. Зокрема, на заході країни Гуманітарний штаб був організований спільно з компанією «Інтерспорт Україна».

За місяць роботи він вже здійснив доставку та передав Збройним Силам України та теробороні одяг, взуття, теплі речі на суму майже 20 млн грн. Працівники компанії опрацьовують листи і щоденно відвантажують допомогу тим, хто її потребує.

У Центральній Україні «Епіцентр» на прохання місцевої влади створив хаб, який із середини березня цілодобово приймає біженців з Маріуполя, Бердянська, Мелітополя та інших гарячих точок. За весь період тут зареєстровано та надано першу допомогу близько 100 тисячам переселенців. 


На території хабу спільно з волонтерами та місцевою владою було облаштовано павільйон, в якому відбувається прийом та реєстрація біженців. Компанія забезпечила підведення комунікацій, надала необхідне обладнання, меблі тощо. Також було зроблено монтаж двох модульних будинків на території хабу, в яких будуть проживати лікарі, котрі надають медичну допомогу біженцям. 

У хабі біженці також забезпечуються харчуванням, одягом, ліками, предметами особистої гігієни, товарами першої необхідності та іншою допомогою. 

Компанія продовжує тісно співпрацювати з місцевою владою Харкова, одним із найбільш постраждалих від ворожих обстрілів міст України. Зокрема, поставляючи товари, необхідні для забезпечення потреб лікарень, бомбосховищ, рятувальників та містян. 

Особливо активно «Епіцентр» допомагає департаменту ЖКГ, який забезпечує ремонт та усунення аварійних ситуацій у житловому секторі міста. Крім цього, надає будівельні матеріали та інструмент, необхідний для розбору завалів. Окремо компанія працює над забезпеченням потреб рятувальників, лікарів та інших держслужбовців. Загальна сума допомоги Харкову вже перевищила 20 млн грн.

Ще одним напрямком, на який були направлені зусилля компанії, стала всебічна допомога Бучі та Ірпеню в умовах жорстоких нападів ворога. Гуманітарна допомога до цих міст направлялася з різних куточків України та світу, і для її збереження «Епіцентр» надав свої склади, спеціальний інвентар, навантажувачі та вантажні автомобілі.

[03.05.2022]




5% від вартості кожної придбаної банки фарби — для Фонду «Повернись живим»

Разом з брендом фарб Alpina робимо ще один крок до перемоги. Пропонуємо разом підтримати нашу армію та взяти участь в соціальній ініціативі Зроби крок до перемоги

Придбайте інтер'єрну, фасадну фарбу або ґрунтовку Alpina на будь-яку суму — і 5% від суми покупки ми перерахуємо до Фонду «Повернись живим». 

Фарбу можна придбати не лише онлайн, а й в будь-якому торговому центрі мережі «Епіцентр» та «Нова лінія». Перед цим рекомендуємо перевіряти інформацію про роботу магазинів на офіційних сторінках мереж.
 
Підтримуємо наших військових для наближення перемоги! Слава Україні! 

Завантажити офіційні умови акції.


[02.05.2022]




Епіцентр разом с партнерами передав 1200 пакетів насіння до Благодійного фонду «Лазар»

Ворожий попіл у земленьку додавайте, та про сади й городи не забувайте! Епіцентр разом с партнерами передав 1200 пакетів насіння до Благодійного фонду «Лазар». Все насіння овочів та квітів буде передано родинам, які змушені тікати від війни  та вирощувати цьогорічний врожай на нових присадибних ділянках.  

Впевнені, що рік буде врожайний! Українців не зламати, а українські чорноземи — то наша гордість, яка теж допомагає у боротьбі з ворогом.

Приєднуйтесь до спільної ініціативи Епіцентру та Благодійного фонду «Лазар». Маленькими кроками до великої перемоги України!



[02.05.2022]




Огорнути теплом українських воїнів!

Таку відповідальну місію обрав для себе Гуманітарний хаб Епіцентру на Заході країни. І це не лише тепло наших сердець.

Організований Епіцентром спільно з Інтерспорт-Україна, гуманітарний штаб за три тижні роботи вже доставив та передав одягу, взуття, теплих речей на суму майже 20 млн грн. Вантаж розприділяється згідно запитів підрозділів Збройних Сил України та Тероборони. Працівники компаніі опрацьовують листи і щоденно відвантажують допомогу тим, хто її потребує. Бо свідомі того, що на гумвантаж чекають військові на передовій та захисники наших міст. А найбільшою нагородою за нашу скромну працю є щирі теплі усмішки наших захисників, їх безмежний оптимізм і непохитна віра у Перемогу.

Разом з нашими захисниками - на фронті і в тилу - ми не спиняємось ні на мить. Своєю боротьбою і працею наближаємо мир в Україні. І будемо це робити до переможного дня на нашій багатостраждальній землі!



[12.04.2022]




Епіцентр тримає економічний фронт та допомагає захисникам України

З перших днів повномасштабної кривавої війни в Україні Епіцентр визначив для себе два пріоритетних напрямки: активна, цілеспрямована допомога Збройним Силам України та робота торговельної мережі для забезпечення населення стратегічними товарами на підтримку економіки країни.

Компанія ні на день не припинила свою роботу. І в тих містах, де була можливість, торгові центри працювали та забезпечували людей товарами першої необхідності. Як результат, за лютий та березень до бюджетів усіх рівнів Епіцентр сплатив майже 1 млрд грн податків та обов’язкових платежів. Адже в умовах війни життєво важливо вести боротьбу на економічному фронті. На заклик Президента країни Володимира Зеленського, Уряду Епіцентр активно відновлює закупку товарів у вітчизняних виробників, тим самим підтримуючи малий та середній бізнес. Вже сьогодні ми стали економічним фронтом і працюємо задля подальшої відбудови нашої країни.

Підтримка Збройних Сил України визначена засновниками та керівництвом компанії пріоритетом №1. За час війни Епіцентр надав потрібну і важливу допомогу нашим захисникам на загальну суму понад 300 млн грн. Ми продовжуємо робити все можливе, щоб якнайшвидше настав омріяний День Перемоги!

У столиці та у Західній Україні компанія створила три гуманітарних хаби, куди доставляється допомога з усіх куточків України та Європи.

Наш транспорт та весь багатотисячний колектив працює, щоб перемогти ворога і закликає інший бізнес відроджуватись та по мірі можливості працювати на благо країни та людей!



[06.04.2022]




Гроші, гуманітарка і транспорт: як Епіцентр допомагає країні в умовах війни

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну група компаній Епіцентр К направила власні ресурси на допомогу військовим та громадянам країни.

Як заявила співвласниця компанії Галина Герега, Епіцентр вже виділив допомогу для країни на загальну суму понад 150 млн грн.

“Станом на сьогодні Епіцентр виділив допомогу загальною вартістю понад 150 млн грн, і в подальшому продовжить допомагати країні. Для більш ефективної координації та розподілення допомоги ми створили Гуманітарні штаби у Києві та в Західній Україні. Окрім того, мережа надала свій транспорт (фури, будівельну техніку, мікроавтобуси тощо) на потреби українського народу і перевезення вантажів, в тому числі з Європи”, - зазначила Галина Герега.

За її словами, оскільки головною мішенню ворога є столиця України, компанія докладає максимум зусиль, щоб не допустити гуманітарної катастрофи в Києві. Для цього Епіцентр створив у столиці Гуманітарний штаб із забезпечення потреб військових, територіальної оборони та мирних мешканців. Сюди щоденно надходять десятки тонн вантажу: їжа, медикаменти, одяг та інші товари першої необхідності.

Завдяки власним логістичним потужностям компанія вибудувала повний ланцюжок постачання гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану. Епіцентр надає не лише власні приміщення і транспортний парк, але й робочу силу та стратегічні запаси товарів.

Станом на 13 березня Гуманітарним штабом вже прийнято понад 5500 палет гуманітарної допомоги. В тому числі медичні товари та ліки, продукти харчування, одяг та засоби гігієни. При цьому імпорт-менеджери компанії активно контактують з країнами, що хочуть надати допомогу та європейськими організаціями ООН і Червоний хрест.

Команда Гуманітарного штабу організовує адресну доставку та відвантаження допомоги в усі райони Києва - у бомбосховища, хворим мешканцям та людям з особливими потребами. На електронній платформі штабу https://potreby.kyivcity.gov.ua/ усі охочі можуть поділитись своїми пропозиціями щодо підтримки міста.

Також, маючи величезний досвід в управлінні та логістиці, а також у забезпеченні функціонування Гуманітарного штабу в столиці, Епіцентр розширив ланцюжок поставок гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану та створив ще один гуманітарний штаб спільно з напрямком Інтерспорт Украіна. Він розпочав роботу на базі міської ради у західному регіоні країни.

Розуміючи потреби громадян в холодну пору року, тут в компанії вирішили зробити акцент на допомозі теплим одягом. Ініціативу підтримала міжнародна група Intersport разом з національними організаціями та відомі спортивні бренди 4F, Intersocks, Vilking та інші. Вже зараз нові вантажі з допомогою прибувають в Україну, збільшуючи об’єми фонду.

Хоча територіально гуманітарний штаб знаходиться в західному регіоні, він працює на забезпечення потреб та адресно надає допомогу по всій Україні. Відповідно теплим одягом будуть забезпечені військові Збройних Сил України та сили територіальної оборони.

Водночас, у співпраці з міськими та обласними адміністраціями на сході країни Епіцентр надає допомогу містам, які найбільше потерпають від ворожих обстрілів.

Компанія робить все від себе залежне задля забезпечення потреб військових та українських споживачів. Попри військові дії, авіаційні та артилерійські обстріли міст, торговельна мережа Епіцентр продовжує роботу всюди, де це можливо, і ні на мить не зупиняє роботу з подальшого постачання в Україну найбільш необхідних країні товарів.



[19.03.2022]




Компанія «Епіцентр» запускає другий гуманітарний хаб в Західній Україні.

Епіцентр, отримавши позитивний досвід у створені та розбудові гуманітарного штабу в столиці, розширив ланцюжок поставок гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану та створив ще один гуманітарний хаб в Західній Україні.

До розбудови гуманітарного хабу в західному регіоні долучилась дочірня компанія Інтерспорт-Україна. Розуміючи потреби в холодну пору року, в компанії вирішили зробити акцент на допомозі теплим одягом. Також ініціативу підтримали міжнародний офісі Інтерспорт у Швейцарії та відомі спортивні бренди 4f, TAF та інші. Вже зараз нові вантажі з допомогою прибувають в Україну, збільшуючи об’єми фонду.

Територіально гуманітарний штаб Intersport-Україна знаходиться в західному регіоні, але працює на забезпечення потреб та адресно надає допомогу по всій Україні. Відповідно теплим одягом будуть забезпечені військові Збройних Сил України та сили територіальної оборони. Відомо, що мережу спортивних магазинів INTERSPORT з 2015 року в Україні розвиває компанія «Епіцентр».



[18.03.2022]




Епіцентр направляє власні ресурси на забезпечення роботи Гуманітарного штабу

Гуманітарна допомога у столицю надходить з усіх куточків світу та України. Спільно з КМДА Епіцентр створив Гуманітарний штаб та вибудував весь ланцюжок поставок гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану. Епіцентр надає не лише власні приміщення, але й транспортний парк, робочу силу та стратегічні запаси товарів.

Станом на 13 березня Гуманітарним штабом прийнято понад 5500 палет гуманітарної допомоги. З них:
16% - медичні товари, ліки;
21% - продукти харчування довготривалого зберігання;
21% - продукти харчування швидкого псування;
21% - одяг;
21% - засоби гігієни.

Наші імпорт-менеджери контактують з європейськими організаціями: ООН, Червоний хрест та країнами, які хочуть надати допомогу Україні. Уся гуманітарна допомога, яка надходить, розподіляється виключно через КМДА, компанія Епіцентр забезпечує логістику, транспорт, зберігання, персонал- всі наші можливості спрямовані на забезпечення діяльності штабу.

Окрема команда Гуманітарного штабу організовує адресну доставку та відвантаження допомоги в усі райони Києва - у бомбосховища, хворим мешканцям та людям з особливими потребами.

Додатково найбільший склад компанії Епіцентр, який діє під Києвом, забезпечує логістичні хаби Гуманітарного штабу палетами.



[13.03.2022]




Понад 100 000 000 грн на допомогу захисникам України

Співвласниця компанії Епіцентр заявила, що розв’язана Росією війна є злочином проти нашої держави.

За словами Галини Гереги:
Станом на сьогодні Епіцентр виділив понад 100 000 000 гривень на допомогу в обороні країни, і виділятиме й надалі. Окрім того, мережа надала свій транспорт (фури, будівельну техніку, мікроавтобуси та ін.) на потреби українського народу і перевезення вантажів, в т.ч. з Європи.



[07.03.2022]




Група компаній «Епіцентр» разом з банками-партнерами забезпечила можливість зняття готівки на касах торговельних центрів «Епіцентр» та «Нова Лінія».

Покупці ТЦ при потребі можуть зняти готівку на касах під час розрахунку за придбаний товар. Максимальний ліміт зняття готівки за картами Visa та MasterCard складає 6 000 грн за одну операцію.

Наразі ця послуга доступна в торгових центрах «Епіцентр» та «Нова Лінія» у різних регіонах України, а саме:

Епіцентр:
  • м. Київ, вул. Братиславська, 11
  • м. Миколаїв, Херсонське шосе, 1
  • Одеська область, Овідіопольський район, смт Авангард, 7-й км Овідіопольської дороги, 1
  • Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, пр-т Небесної Сотні (Маршала Жукова), 99
  • Одеська область, Лиманський район, Красносільська сільська рада, село Ілічанка, вул. Паустовського, 14
  • м. Бориспіль, вул. Горбатюка, 2
  • м. Запоріжжя, вул. Запорізька, 1В
  • Вінницька обл., Вінницький район, с. Зарванці, Хмельницьке шосе, буд. 1а
  • м. Івано-Франківськ, вул. В. Івасюка, 17
  • м. Кропивницький, вул. Попова космонавта, 8
  • м. Камʼянець-Подільський, Хмельницьке шосе, 11
  • м. Рівне, вул. Макарова, 17
  • м. Тернопіль, вул. Поліська, 7
  • м. Суми, вул. Героїв Крут, 1/3
  • м. Ужгород, вул. Баб'яка, 48
  • м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 11/4
  • м. Чернівці, вул. Хотинська, 10-А
  • Запорізька обл., с.Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1-Е
  • м. Краматорськ, вул. М. Приймаченко, 14

Нова Лінія:
  • м. Київ, вул. Бальзака, 65/1
  • Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8
  • м. Львів, вул. Щирецька, 7
  • м. Дніпро, вул. Стартова, 9А, а/я
  • м. Одеса, Ленінградське шосе, 8/2
  • м. Луцьк, вул. Шевченка, 13-Б
  • м. Кременчук, вул. Київська, 66-Г
  • м. Одеса, 21й км. Старокиївського шосе

Ми працюємо над підключенням інших торгових центрів до цієї послуги, тому слідкуйте за оновленням на цій сторінці.

Бережіть себе!



[08.03.2022]




У єдності – рушійна сила та надійна підтримка захисників України.

Дорогі українці, власники картки «Вигода». Епіцентр продовжує збір балів – ви вже перерахували понад 300000 балів, які будуть спрямовані на потреби захисників, представників територіальної оборони та волонтерів. Впевнені, що це лише початок на шляху до подолання ворога та спільної перемоги. Адже тил наших захисників надійно прикривають мільйони небайдужих людей.

Кожен може зробити свій внесок – перерахувати накопичені бали зі своєї картки «Вигода» для наших воїнів. Лише 3 кліки – і «Руський корабль йди нахуй!»:

1. Введіть у виділене поле свій номер телефону
2. Введіть код перевірки
3. Оберіть кількість балів

Наш народ не здолати нікому! Долучайтеся до нашого легіону підтримки захисників!




Гуманітарний штаб забезпечення найнеобхіднішим та інша допомога

Столиця України зараз стає головною мішенню ворога. Але нескорений Київ тримається і ми докладаємо максимальних зусиль, щоб в місті не допустити гуманітарної катастрофи.
Епіцентр спільно з КМДА створили Гуманітарний штаб по забезпеченню найнеобхіднішим військових, відділення територіальної оборони, мирних жителів.
Щодня у пункти прийому допомоги, створені компанією на Лівому та Правому березі міста, надходять десятки тонн вантажу: їжа, медикаменти, одяг, товари першої необхідності. Допомога розприділяється насамперед військовим, відділенням тероборони та тим, хто найбільше потребує: людям похилого віку, людям з інвалідністю, одиноким матерям.

У співпраці з КМДА, іншим соціально-відповідальним бізнесом, волонтерами, небайдужими громадянами працюємо, щоб задовільнити якомога більше запитів та звернень.

Також Штаб створив електронну платформу https://potreby.kyivcity.gov.ua/, на якій усі, у кого є можливість, можуть приєднатись зі своїми пропозиціями щодо підтримки міста.

Тільки в єдності наша перемога!



[02.03.2022]




Наш внесок у боротьбу за Перемогу

У ці дні Україна єдина, як ніколи. Весь український народ встав на захист нашої незалежності та гідного майбутнього для сучасних та майбутніх поколінь.

ЗСУ б'ється зі зброєю в руках. Тероборона боронить свої міста. А бізнес докладає всіх зусиль для забезпечення захисників усім необхідним.

В перші дні повномасштабного вторгнення російської армії компанія Епіцентр, її багатотисячний колектив невтомно працює на потреби Збройних сил України, тероборони, волонтерів. Техніка, будівельні матеріали, військова амуніція, ліки, генератори, інструменти, продукти харчування, побутова хімія, предмети обігріву, одяг, взуття, теплі речі, авто- та електротовари- часу рахувати взагалі немає, але сума наданої допомоги вже давно перейшла 50 мільйоні


Ви дивилися