Каталог товарів

08.12.2022 15:44:12

Вигоди стає вдвічі більше: Епіцентр та два українських банки анонсували випуск нового ко-продукту



Компанія «Епіцентр К» спільно із Sense Bank, А-банком та глобальною компанією платіжних технологій Visa випустили цифрову кредитну картку «ВИГОДА», яка дає можливість отримувати подвійний кешбек: 2 % балами за покупки в Епіцентрі та 1 % від покупок в інших магазинах і онлайн. Кредитка «ВИГОДА» не має аналогів на ринку України.

Крім цього, тримачі картки можуть отримати універсальну розстрочку від А-банку на 6 місяців без переплат на всі покупки вартістю понад 500 гривень в мережі торгових центрів «Епіцентр» та на epicentrk.ua.


«Карткою «ВИГОДА» в Епіцентрі користуються майже 7 млн наших покупців, – розповідає Ірина Шинкаренко, директорка з реклами та маркетингу ТОВ «Епіцентр К». – Але ми разом з Sense Bank та А-банком хочемо надати ще більше вигод та переваг нашим лояльним клієнтам, наприклад, подвійні відсотки кешбеку. А-банк пропонує також кредитний ліміт на безліч товарів від Епіцентру без передплат. Я переконана: в цей непростий час люди потребують нашої підтримки, і ми створюємо спільні корисні продукти. А під час акції Чесна Вигода це ще й мультиперевага: і економія, і подвійні бали».


«Як і завжди, ми концентруємося на розробці пропозицій для клієнтів, які є максимально зручні та вигідні. Саме питання вигоди сьогодні є найбільш актуальним для кожного українця. Тому ми з Епіцентром і створили унікальний продукт для ринку, використання якого, в першу чергу, дозволить отримати додаткові кошти нашим теперішнім і потенційним клієнтам. І, звісно, цифрова картка «ВИГОДА» – це про зручність, доступність та більше можливостей», – зазначив Андрій Гриценюк, виконавчий директор блоків «Інформаційні технології» та «Роздрібний бізнес», Член Правління Sense Bank.


Ще одна перевага нової цифрової картки – безкоштовне оформлення онлайн за 5 хвилин.


«Ми цінуємо час наших клієнтів, тому важливим критерієм при створенні продукту для нас є швидкість та зручність оформлення, саме тому картку можна оформити протягом 5 хвилин у мобільному додатку АBank24. Тільки уявіть: ви у торговому центрі «Епіцентр», у черзі, і коли приходить час розплатитися – ви робите це щойно оформленою карткою «ВИГОДА» – це дуже круто!» – повідомляє керівник напрямку «Кредитні картки» А-банку Євген Зайченко.


«Головна мета Visa – стати кращим способом оплати для кожного в будь-якому куточку світу. Ми раді підтримати проєкт Вигода, який допомагає споживачам робити покупки більш зручними і доступними для багатьох, навіть в надскладних умовах. Ми впевнені, що досвід компанії "Епіцентр" в роботі з клієнтами, розумінні їх потреб та побудові лояльності дозволить задовольнити потреби існуючих і залучити нових клієнтів. А міжнародні компетенції Visa та найсучасніші технології посилять картку Вигода і нададуть виключний клієнтський досвід в платіжних рішеннях», – коментує Наталя Войтович, старша директорка, голова департаменту по роботі з торговельно-сервісними підприємствами і еквайрингу Visa в 17 країнах.


Оформити цифрову кредитну картку «Вигода» можна:

·         у цифровому банку Sense SuperApp: ознайомитись, як оформити та активувати картку можна на сайті Sense Bank за посиланням;

·         у мобільному додатку А-банку за посиланням;

·         за окремим QR-кодом, який можна буде знайти в торгових центрах, на сайті та у соціальних мережах Епіцентру.

Для оформлення універсальної розстрочки необхідно:

  • Оформити цифрову кредитну картку «ВИГОДА» А-банку з кредитним лімітом до 200 000 гривень.

  • Здійснити покупку на суму від 500 грн у мережі торгових центрів «Епіцентр» або на epicentrk.ua та оплатити кредитною карткою.

Sense Bank запропонує кредитний ліміт до 100 тис грн з пільговим періодом до 62 днів. Крім того, клієнт отримає додатковий дохід 8 % річних від залишку власних коштів.

Sense Bank – один із системно важливих банків України з 133 відділеннями по всій Україні. Фінустанова обслуговує понад 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб та 82 тис. ФОПів. У банку працюєв 4,5 тис. співробітників.

Visa (NYSE: V) – світовий лідер індустрії електронних платежів, що сприяє транзакціям між споживачами, бізнесом, фінансовими та урядовими організаціями у більш ніж 200 країнах та територіях щороку. Їхня місія – об'єднати світ за допомогою інноваційної, зручної, надійної та безпечної платіжної мережі, щоб сприяти благополуччю споживачів та процвітанню бізнесу та економіки. Компанія переконана, що розширення доступу для всіх в економіці допомагає зростанню добробуту людей у всьому світі та стане основою для глобального руху грошей у майбутньому. Дізнайтесь більше на сайті Visa.com.ua.



Ви дивилися