Каталог товарів

19.06.2024 12:05:09

Фінал «Дитячих ліг» – багато усмішок та незабутні емоції

16 червня 2024 у м. Кам’янець-Подільський на стадіоні ім. Тонкочеєва відбувся фінал «Дитячих ліг» за програмою Світової легкої атлетики.

В змаганнях взяли участь 144 юних атлетів та атлеток із 18 регіонів України, які мали можливість випробувати себе у різних дисциплінах, таких як: стрибки у довжину з місця, естафета, метання м’яча, стрибки у пісок через планку, біг на витривалість та імпровізована естафета «формула-1».

Значну підтримку в організації та проведені змагань надала мережа торгових центрів «Епіцентр».

«Важливість цієї події дуже важко переоцінити, адже попри війну і діти, і дорослі спортсмени продовжують тренуватися й досягати перемог. Хочу побажати вам успіху у вашій діяльності і сказати, що «Епіцентр» завжди буде підтримувати українських дітей», – зазначила Алла Рибак, представниця компанії «Епіцентр К».




На відкритті змагань із вітальними словами до учасників звернулись міський голова Кам’янця-Подільского Михайло Володимирович Посітко, який надав усебічну підтримку для організації й проведення змагань та в.о. Президента Федерації легкої атлетики Ольга Валеріївна Саладуха.

«Будемо робити все, щоб такі змагання стали традиційними для українських дітей і допомагали їм не тільки підтримувати рухову активність, але й отримувати позитивні емоції попри страшні події в Україні. Вірю, що такий формат змагань допоможе знаходити та розкривати нові таланти в нашій країні, які в майбутньому будуть представляти її на міжнародних змаганнях», – зазначила Ольга Валеріївна. 




Шалені емоції учасників, воля до перемоги та відчайдушна боротьба створили справжню спортивну атмосферу змагань, але разом з тим, не розвіяли й дружній настрій цього свята атлетики.

«Та це просто круто, я ще ніколи не був на таких змаганнях і в такому готелі. А ще було дуже круто на «формулі-1»! Раніше я думав, що легка атлетика – це просто бігати по колу, а тут стільки естафет було. Мені сподобалось загалом», – поділився враженнями один з учасників «Дитячих ліг».




По завершенню змагань усі діти були нагороджені памʼятними медалями, подарунками від партнерів, а головне – незабутніми спогадами, зарядом здоровʼя, бадьорості та мотивацією займатись спортом і продовжувати розвивати свої легкоатлетичні таланти.

З новим поколінням українців до нових спортивних вершин та перемог!




Ви дивилися