Каталог товарів

17.05.2023 17:37:22

Епіцентр першим з бізнесів підтримав ініціативу «Гуманітарне розмінування»

Компанія «Епіцентр К» першою з українських бізнесів підтримала ініціативу «Гуманітарне розмінування» від United24 та профінансує 1 млн доларів США на першу партію броньованих автомобілів для розмінування.

За даними Mines Advisory Group, Україна є найбільш замінованою країною світу. Площі замінованих територій складають майже 200 тис. кв. км, що дорівнює 30-40 % всієї території країни. Щодня співробітники ДСНС деактивовують близько 1,5 тис. боєприпасів, а на повне розмінування потрібні десятки років.

«Ми продовжуємо обрану нами місію порятунку життя людей. Щодня на замінованих полях гинуть люди, діти, працівники МНС, наражаючись на смертельно небезпечні міни. Саме тому ми як представники великого бізнесу першими підтримали важливу ініціативу «Гуманітарне розмінування». Броньовані авто допоможуть спеціалістам швидше і безпечніше звільняти нашу землю та допомогати людям повертатися до мирного щасливого життя», – зазначила Голова ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега.

В серпні минулого року Епіцентр першим з українських бізнесів підтримав ініціативу Олени Зеленської із закупівлі реанімобілів через платформу United24. В підсумку в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя» Епіцентр разом з партнерами, постачальниками та покупцями вже закупив та передав медикам 50 сучасних реанімобілів на суму 133,5 млн гривень.





Ви дивилися