Каталог товарів

16.05.2024 12:39:31

Система BauGut Фасад: ваш шлях до нового, енергоефективного та затишного дому

Хочете збудувати дім, який буде не лише красивим, але й економним та комфортним?

Система фасадної ізоляції BauGut – це комплексне рішення, яке допоможе вам у цьому.

Чому варто вибрати комбо BauGut Фасад?

● Стійкість та надійність: Система BauGut Фасад гарантує стійкість до біологічного розкладання, мінімальне вологопоглинання, низьку паропроникність, високий ступінь теплозбереження та довговічність (до 25 років).

● Енергоефективність: Завдяки системі BauGut Фасад ваш будинок буде значно теплішим взимку та прохолоднішим влітку, що дозволить вам економити на опаленні та кондиціюванні.

● Пожежобезпечність: BauGut Фасад – одна з небагатьох систем в Україні, що отримала експертне підтвердження пожежобезпечності за результатами реальних вогневих випробувань.

● Комплексний підхід: Система BauGut Фасад пропонує все необхідне для утеплення фасаду вашого будинку: від ґрунтовки до декоративного покриття.

● Простота монтажу: Система BauGut Фасад проста та зручна в монтажі, з нею впорається навіть непрофесіонал.


7 кроків до нового фасаду з BauGut:

1. Підготовка поверхні ґрунтовкою BauGut HTG або KLT. Суттєво знижує та вирівнює водопоглинання, зміцнює верхній шар основи, поліпшує адгезію покриття. Підходить для зовнішніх та внутрішніх робіт. 

2. Нанесення клею для кріплення теплоізоляції BauGut KLT або універсальної суміші BauGut KLU. Зручні у застосуванні, екологічно чисті та безпечні, високоадгезійні суміші.

3. Фіксація плит базальтової теплоізоляції BauGut MWL або пінополістиролу BauGut STIROPOR 25/35 за допомогою дюбелів від BauGut. В т.ч. за потреби – з так званою «термоголовкою», що забезпечує додатковий захист від втрат тепла.

4. Обробка поверхні армуючою композицією для теплоізоляції KLA або універсальним рішенням – BauGut KLU. Знижує вологопоглинання, підвищує фізико-хімічні властивості розчинів, екологічно чиста, знижує робочу температуру до 0°С. Підходить для зовнішніх та внутрішніх робіт. 

5. Покриття поверхні фасаду штукатурною лугостійкою сіткою ARG від BauGut. Запобігає виникненню тріщин, утримує штукатурний шар при перепаді температур, вологості або при усадці будинків.

6. Нанесення ґрунт фарби GDF + від BauGut. Для підготовки основ з бетону, цементних та цементно-вапняних штукатурок, гіпсу, гіпсокартонних листів перед нанесенням акрилових та мінеральних декоративних штукатурок.

7. Завершення роботи нанесенням декоративної штукатурки або фарби відповідно до Ваших вподобань.

З BauGut Фасад ваш будинок стане не лише красивим, але й затишним, енергоефективним та довговічним!




Ви дивилися